Tegelhal Zuid – Groot assortiment tegels voor een scherpe prijs!

Wij zijn weer helemaal geopend! U bent zonder afspraak van harte welkom in onze showroom.

Direct advies op maat? Wij helpen u graag door middel van een virtuele rondleiding. Neem nu telefonisch contact op voor meer informatie.

Openingstijden

Dinsdag – Vrijdag

9:00 – 17:00 uur

Zaterdag

10:00 – 17:00 uur

FAMILIEBEDRIJF TEGELHAL ZUID

Tegels kopen bij Tegelhal Zuid, dé tegelhandel in regio Zuid-Holland

Kwalitatief hoogstaande tegels tegen scherpe prijzen

Wij adviseren en denken mee met onze klanten

Tot 500 soorten wand en vloertegels in de showroom

Flexibele instelling

Scherp geprijsde tegels en eigen tegelzetters

Dé tegelwinkel in regio Rotterdam

REFERENTIES

WAT KLANTEN OVER ONS ZEGGEN

Natuursteen tegels

Natuursteen zorgt voor tegels met een unieke kleur en structuur. Doordat het gesteente dat gebruikt wordt via natuurlijke paden gevormd wordt, is het bijzonder levendig en bruisend. Daarmee zorgen natuursteen tegels van ons tegelhuis voor een stijlvolle badkamer, keuken of wand. Ons assortiment bevat zowel moderne tegels als tegels met een klassieke look. Verkrijgbaar in alle soorten, maten en bewerkingen.

Wij beloven uw tijd te respecteren

Al 50 jaar fijne service

Alles in-huis

Wandtegels

Wandtegels zorgen voor karakter en stijl in een ruimte. Tegelhal Zuid beschikt over een breed aanbod aan wandtegels. Bij onze tegelwinkel kunt u onder meer terecht voor betonlook tegels en houtlook tegels. In onze showroom hebben wij de huidige tegeltrends gepresenteerd. Breng een bezoek aan onze winkel en zie met eigen ogen wat mooie wandtegels met een ruimte kunnen doen.

Wij beloven uw tijd te respecteren

Al 50 jaar fijne service

Alles in-house

Keukentegels

Wij bieden een breed aanbod aan wand- en vloertegels voor in de keuken aan. Denk daarbij aan handgemaakte klassieke, antieke tegels, of strakke metro tegels. Een van de merken keukentegels die we aanbieden is Sant’Agostino Ritual. Een tegel van dit merk is gemaakt van keramiek en heeft een ruwe aardse uitstraling. De tegels hebben een zacht oppervlak en zijn verkrijgbaar in diverse natuurlijke kleuren.

Wij beloven uw tijd te respecteren

Al 50 jaar fijne service

Alles in-huis

Vloertegels

Naast natuursteen tegels, wandtegels en keukentegels biedt ons tegelhuis ook vloertegels aan. Dit zijn keramische tegels, die voor een stoere betonlook of een warme houtlook zorgen. Geschikt voor allerlei ruimtes, van de woonkamer tot de badkamer of keuken. Indien gewenst kunnen onze specialisten ook het leggen van de vloertegels verzorgen.

Wij beloven uw tijd te respecteren

Al 50 jaar fijne service

Alles in-huis

Tegelhandel met een uitgebreid assortiment aan A-merken

Home 4
Home 5
Home 6
Home 7
Home 8
Home 9

Tegelhandel voor bedrijven en particulieren

Als tegelhandel levert Tegelhal Zuid tegels aan bedrijven en particulieren in de omgeving van Ridderkerk en Rotterdam. Zo kunnen aannemers bij ons terecht voor de inkoop van tegels, en vinden particulieren de tegels die ze nodig hebben voor in huis. Tegelhal Zuid uit Ridderkerk levert niet alleen tegels, maar kan deze ook voor u leggen.

Tegels laten leggen

Tegelhal Zuid is een tegelwinkel die niet enkel voor de levering van tegels zorgt, maar deze ook bij u komen leggen. Onze tegelzetters hebben jarenlange ervaring met het zorgvuldig leggen van tegels. Dit doen wij voor iedereen, zakelijk of particulier. Het leggen van keukentegels, badkamertegels of wandtegels kunt u beter aan een professioneel tegelzetbedrijf overlaten. Hiermee garanderen wij een nette plaatsing van de tegels. Naast tegels verzorgen wij ook het leggen en installeren van vloerverwarming. Kies daarom voor Tegelhal Zuid, dé tegelhandel in regio Rotterdam.

Bezoek onze showroom in Ridderkerk

Tegelhal Zuid beschikt over een showroom aan de Noordenweg 67 te Ridderkerk. In onze winkel hebben wij tegels uit ons assortiment gepresenteerd, zodat u deze in een natuurlijke setting kunt bekijken. Daarnaast kunt u ook de tegel outlet bekijken in de showroom. De showroom is toegankelijk voor mindervaliden en is rolstoelvriendelijk ingericht. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u benieuwd naar de kosten van onze tegels en onze diensten? Vraag gerust vrijblijvend om een offerte via onze website. Vul daarvoor het bestemde formulier in. Ook kunt u eerst telefonisch contact opnemen voor meer informatie.

Adresgegevens:

Adres

Noordenweg 67

2984 AG Ridderkerk

Contact

verkoop@tegelhalzuid.nl

Openingstijden

Maandag:

Geopend op afspaak

Dinsdag:

12:00 t/m 17:30 uur

Woensdag t/m vrijdag:

10.00 t/m 17.30 uur

Zaterdag:

10:00 t/m 17:00 uur

Zondag:

Gesloten

SHOWROOM EN OUTLET GEDEELTE

Kom eens geheel vrijblijvend kijken in onze grote showroom. U bent van harte welkom en de koffie staat klaar! 

Familiebedrijf Tegelhal Zuid – Website en Optimalisatie door Brandways