FAMILIEBEDRIJF TEGELHAL ZUID

Kwalitatieve vloer- en wandtegels voor in de keuken

Keukentegels in de regio Zuid-Holland van Tegelhal Zuid

Keukentegels in Ridderkerk gezocht voor in de nieuwe keuken, of voor het renoveren van de huidige keuken? In het assortiment van Tegelhal Zuid vindt u vele vloertegels en wandtegels die uw keuken de uitstraling naar wens geven. De keukentegels zijn in alle maten en kleurstellingen leverbaar. Hierbij kunt u denken aan strakke metro tegels, maar ook aan klassieke handgemaakte tegels die de ruimte een antieke uitstraling geven.

Bekijk de vloertegels en wandtegels uit ons assortiment in de showroom. Nadat u mooie tegels uitgekozen heeft kunt u ze – indien gewenst – ook nog door de tegelzetters uit ons montageteam laten leggen. Neem contact op voor meer informatie of bezoek de showroom te Ridderkerk en schaf de tegels naar wens aan.

Wij beloven uw tijd te respecteren

Al 50 jaar fijne service

Goede prijs kwaliteit verhouding

Keukentegels 3
Keukentegels 4

Keuken tegels regio Zuid-Holland

Keuken tegels zorgen voor de finishing touch van uw keuken en zijn niet meer weg te denken uit de keuken. Omdat ze voor een groot deel bepalend zijn voor de sfeer, moeten ze perfect passen bij de rest van de keuken. Daarom bestaan er diverse tegels in verschillende stijlen, met diverse designs. Van landelijk tot modern, klassiek en industrieel. Keuken tegels in regio Zuid-Holland zorgen niet alleen voor de finishing touch van de keuken, maar zorgen er ook voor dat u uw keuken makkelijk schoon kunt houden.

Ruim assortiment

In ons assortiment vindt u vele soorten kwalitatieve keuken tegels zoals wandtegels en vloertegels, in allerlei soorten en maten. Van handgemaakte tegels die een antieke uitstraling hebben tot strakke metro tegels. We verkopen keukentegels van kwalitatieve merken, zoals van het mooie merk Sant’ Agostino Ritual. Alle tegels van dit merk zijn gemaakt van hoogwaardig keramiek en beschikken over een ruwe aardse uitstraling. Deze tegels hebben een zacht oppervlak en zijn in vele natuurlijke kleuren te bewonderen en te koop in onze showroom te Ridderkerk. Uiteraard verkopen wij nog meer keukentegels zoals wandtegels en vloertegels van verschillende merken.

Advies op locatie

Soms kan het maken van een keuze voor vloertegels en wandtegels lastig zijn. Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, bieden we advies op locatie in de regio Rotterdam, Ridderkerk, Barendrecht, Dordrecht en Zwijndrecht aan. We komen bij u thuis langs en bekijken de ruimte, om u vervolgens van een advies te voorzien waar u mee verder kunt. Omdat we staaltjes, tegels, foto’s en aanvullende informatie meebrengen krijgt u een goed beeld van wat we voor u kunnen betekenen. Voor advies op locatie met een duur van 45 minuten rekenen we een bedrag van €125-,. Ons advies is altijd vrijblijvend en verplicht u nergens toe. Wanneer u aan de hand van het advies een aankoop bij ons doet met een minimale waarde van €850-, brengen we de advieskosten van €125-, in mindering.

Keukentegels 5

Wand- en vloertegels zetten

Het zetten van keuken tegels is geen heel eenvoudig karwei. Om die reden raden we u niet aan om het zetten van de tegels zelf uit te voeren, het is namelijk een vak apart. Wij zijn een tegelwinkel in de omgeving van Zuid-Holland die meer doet dan alleen het leveren van kwalitatieve tegels zoals wandtegels en vloertegels voor in de keuken. We komen de tegels die u uitgezocht heeft ook graag op vakkundige wijze leggen. De tegelzetters uit ons montageteam hebben jarenlange ervaring in dit vak en weten daardoor als de beste hoe ze voor een optimaal resultaat zorgen. We zetten tegels voor bedrijven, maar ook voor particulieren.

Bekijk het assortiment in de showroom

Bent u benieuwd naar de keukentegels die wij verkopen in onze showroom? Breng dan een bezoek aan de showroom aan de Noordenweg 67 in Ridderkerk en bekijk de vele wand- en vloertegels. Daar hebben we onze ruime collectie aan keukentegels speciaal voor u gepresenteerd, zodat u een goed beeld krijgt van wat we zoal te bieden hebben. U kunt de tegels uit de tegel outlet ook bewonderen in de showroom.


Doordat de showroom ook toegankelijk is voor mindervaliden en rolstoelvriendelijk ingericht is, kan iedereen een bezoek brengen aan de showroom en de vloertegels en wandtegels bekijken. Vraag voor meer duidelijkheid over de kosten geheel vrijblijvend een offerte aan, of neem voor het inwinnen van meer informatie telefonisch contact met ons op.

Adresgegevens:

Adres

Noordenweg 67

2984 AG Ridderkerk

Contact

verkoop@tegelhalzuid.nl

Openingstijden

Maandag:

Geopend op afspaak

Dinsdag – Vrijdag:

10:00 t/m 17:30 uur

Zaterdag:

10:00 t/m 17:00 uur

Zondag:

Gesloten

SHOWROOM EN OUTLET GEDEELTE

Kom eens geheel vrijblijvend kijken in onze grote showroom. U bent van harte welkom en de koffie staat klaar! 

Familiebedrijf Tegelhal Zuid – Website en Optimalisatie door Brandways