FAMILIEBEDRIJF TEGELHAL ZUID

Groot assortiment aan Natuursteen Tegels

Natuursteen Tegels

Natuursteen tegels vindt u in alle soorten, maten en bewerkingen bij Tegelhal Zuid in Ridderkerk. Wij verkopen A-merken voor een scherpe prijs! De unieke kleur en structuur zorgen voor levendige, natuurlijke en bruisende tegels. U vindt bij ons een assortiment van unieke tegels van natuursteen voor een stijlvol interieur, van klassiek tot modern.

Caesar Slab

De vloertegels uit de serie slab zijn tijdloos, en passen door zijn natuursteen look bij ieder interieur. De serie is in 5 kleuren leverbaar: Black, Coke, Khaki, White en Silver. Leverbaar in de maten: 60×60 en 30×60

NGT Pietre Dolomiti

Pietre Dolomiti, de nieuwste collectie van NGT, heeft tinten en oppervlakken die doen denken aan de bloeiende mediterrane natuur. NGT heeft de meest geavanceerde productietechnologieën gebruikt om de charme van natuursteen, om te zetten in keramische materialen voor architectuur.

Astor Mood

Uitstraling van beton in warme tinten. Een industriële uitstraling door alle karaktereigenschappen van het beton terug te laten komen.Deze serie is mooi te combineren in het hedendaagse, moderne interieur, o.a. doordat het mooi te combineren is met hout en staal.

Natuursteen Tegels 3

Wij beloven uw tijd te respecteren

Al 50 jaar fijne service

Groot assortiment aan diverse tegels

Kom langs in onze showroom

In onze showroom kunt u een zeer uitgebreid aanbod van vloertegels bekijken. Ook kunt u een kijkje nemen in onze tegel outlet. U bent van harte welkom om langs te komen. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor vloerverwarming en nieuwe tegels.

Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u eventueel direct nieuwe tegels aanschaffen. U kunt contact opnemen via onze contactpagina maar u kunt ook direct een offerte aanvragen.

Adresgegevens:

Adres

Noordenweg 67

2984 AG Ridderkerk

Contact

verkoop@tegelhalzuid.nl

Openingstijden

Maandag:

Geopend op afspaak

Dinsdag – Vrijdag:

10:00 t/m 17:30 uur

Zaterdag:

10:00 t/m 17:00 uur

Zondag:

Gesloten

SHOWROOM EN OUTLET GEDEELTE

Kom eens geheel vrijblijvend kijken in onze grote showroom. U bent van harte welkom en de koffie staat klaar! 

Familiebedrijf Tegelhal Zuid – Website en Optimalisatie door Brandways