Natuursteen Tegels 3

Natuursteen Tegels

Natuursteen tegels vindt u in alle soorten, maten en bewerkingen bij Tegelhal Zuid in Ridderkerk. Wij verkopen A-merken voor een scherpe prijs! De unieke kleur en structuur zorgen voor levendige, natuurlijke en bruisende tegels. U vindt bij ons een assortiment van unieke tegels van natuursteen voor een stijlvol interieur, van klassiek tot modern.

Caesar Slab

De vloertegels uit de serie slab zijn tijdloos, en passen door zijn natuursteen look bij ieder interieur. De serie is in 5 kleuren leverbaar: Black, Coke, Khaki, White en Silver. Leverbaar in de maten: 60×60 en 30×60.

Natuursteen Tegels 4

Grote Showroom

Dinsdag t/m Zaterdag geopend

Natuursteen Tegels 5

Eigen tegelzetters

Vertrouwd en vakkennis

Natuursteen Tegels 6

Hoge kortingen

Meer m2 = Meer korting %

Natuursteen Tegels 7

Outlet

Met restpartijen

NGT Pietre Dolomiti

Pietre Dolomiti, de nieuwste collectie van NGT, heeft tinten en oppervlakken die doen denken aan de bloeiende mediterrane natuur. NGT heeft de meest geavanceerde productietechnologieën gebruikt om de charme van natuursteen, om te zetten in keramische materialen voor architectuur.

Astor Mood

Uitstraling van beton in warme tinten. Een industriële uitstraling door alle karaktereigenschappen van het beton terug te laten komen. Deze serie is mooi te combineren in het hedendaagse, moderne interieur, o.a. doordat het mooi te combineren is met hout en staal.

Natuursteen Tegels 8

Wij beloven uw tijd te respecteren

Al 50 jaar fijne service

Groot assortiment aan diverse tegels

Kom langs in onze showroom

In onze showroom kunt u een zeer uitgebreid aanbod van vloertegels bekijken. Ook kunt u een kijkje nemen in onze tegel outlet. U bent van harte welkom om langs te komen. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor vloerverwarming en nieuwe tegels.

Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u eventueel direct nieuwe tegels aanschaffen. U kunt contact opnemen via onze contactpagina maar u kunt ook direct een offerte aanvragen.

Johan Waterberg
2022-02-11
Ik was zelf aan het werk en de medewerkers van Tegelhal Zuid hebben netjes gewacht ongeacht dat ze official sluiten om 17:00 uur toch, bereid om te wachten zodat ik mijn goederen kon ophalen. Meneer heeft ons geholpen met het inladen van ons goederen en kreeg een bakje koffie van Shar : ) Heel blij met ons aankoop ( hout look tegels )
Erik Van bijsterveld
2022-01-26
Voor de tweede keer ben ik bij Tegelhal Zuid terug gekomen Zeer goed geholpen zeker een aanrader. Prijs kwaliteit en staan altijd voor je klaar…
Rik rolino
2022-01-06
Zeer tevreden. Na even rondneuzen in de showroom en loods. Een heel mooie tegel uitgezocht. Ook gewezen op de outled. Goed op de hoogte gehouden van de levering. Wordt zeker aanbevolen.
Cherry Gang
2022-01-04
Goed advies gekregen wat wij moeilijk vonden.scherpe prijzen eerlijk en oprecht. Fantastisch geholpen,gastvrij bedankt tegelhal zuid. Vraag na Shar voor advies als je niet uitkomt met tegel combinaties.
Allard Drijfhout
2021-12-09
Goed aanbod, persoonlijk advies en vlotte service. Aanrader
VvE Korte Haven 7-9 Schiedam
2021-11-10
Zeer goede en enthousiaste service. Al langere tijd op zoek naar mozaïek met pakkende kleuren om de eetkamertafel mee af te maken. Ook al ging ik maar met 7 plakken naar huis, ik werd geholpen alsof ik 7 dozen had gekocht. Ik zal vanwege het aanbod en de service Tegelhal Zuid zeker aanraden.
wesley hornes
2021-10-26
Ik vind het een hele leuke zaak en erg klantvriendelijk. Wij hadden moeite om de juiste tegel tevinden. Maar door de grote variatie aan tegels en de juiste hulp hebben wij de juiste keuze kunnen maken. Ben het trouwens niet eens met bas er word duidelijk gezegt dat tegels retouneren niet kan vanwegen de nummers overige materialen kan je wel retouneren bijv kit,lijm,voegsel enz

Adresgegevens:

Adres

Noordenweg 67

2984 AG Ridderkerk

Contact

verkoop@tegelhalzuid.nl

Openingstijden

Maandag:

Geopend op afspaak

Dinsdag:

12:00 t/m 17:30 uur

Woensdag t/m vrijdag:

10.00 t/m 17.30 uur

Zaterdag:

10:00 t/m 17:00 uur

Zondag:

Gesloten

SHOWROOM EN OUTLET GEDEELTE

Kom eens geheel vrijblijvend kijken in onze grote showroom. U bent van harte welkom en de koffie staat klaar! 

Natuursteen Tegels 10

Familiebedrijf Tegelhal Zuid – Website en Optimalisatie door Brandways