FAMILIEBEDRIJF TEGELHAL ZUID

Moet je vloer gesloopt worden voor nieuwe tegels of voor de aanleg van vloerverwarming?

Sloopwerk vloer Hillegersberg

Ga je verbouwen of renoveren? Je vloer moet eruit, omdat er een nieuwe betonlook vloer of marmerlook vloer met tegels moet komen. Dan ben je bij Tegelhal Zuid in Ridderkerk ook aan het juiste adres. Als tegelhandel hebben wij reeds vele jaren ervaring opgebouwd in het slopen van vloeren. Sloopwerk vloer Hillegersberg.


Bij het slopen van een vloer wordt gekeken naar de situatie bij de klant en proberen wij altijd schadevrij te werken en met zo min mogelijk stofoverlast. Tegelhal Zuid werkt op een veilige, efficiënte en snelle manier om min mogelijk vertraging op te lopen in het project.


Sloopwerk vloer Hillegersberg 3

Sloopproces van je vloer

Tegelhal Zuid denkt met je mee, we zorgen ervoor dat het puin netjes wordt afgevoerd en dat de werkplek veilig en opgeruimd achter wordt gelaten. Het hele proces kan bestaan uit de onderstaande punten, uiteraard bespreken we vooraf samen wat wij voor jullie gaan uitvoeren.

Tegelhal Zuid in Ridderkerk met een grote showroom

Tegelhal Zuid is een familiebedrijf dat al vier generaties lang succes boekt in Ridderkerk, regio Zuid-Holland. Onze familie heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het plaatsen van vloertegels, wandtegels, plinten, egalisatie, zand cement dekvloeren en vloerverwarming. We zijn gedreven om altijd de beste kwaliteit en service te leveren voor onze klanten. Tegelhal Zuid is klein gestart in een garage aan huis. Langzaam aan boekten we succes en zijn we gaan uitbreiden. Met als uiteindelijk resultaat: onze eigen grote showroom aan de Noordenweg 67 te Ridderkerk, onder de rook van Rotterdam.

Sloopwerk vloer Hillegersberg 4


Sloopwerk vloer Hillegersberg 5


Sloopwerk vloer Hillegersberg 6


Kom langs in onze showroom

Tegelhal Zuid gaat graag met je in gesprek om je wensen omtrent je vloer te realiseren en je te ontzorgen in het hele project. Ook kun je een kijkje nemen in onze tegel outlet. Je bent van harte welkom om langs te komen. Sloopwerk vloer Ridderkerk.

Je vloer laten slopen door Tegelhal Zuid

Sloopwerk vloer in regio Zuid-Holland? Neem dan direct contact met ons op. Je kunt contact opnemen via onze contactpagina of direct een offerte aanvragen.

Adresgegevens:

Adres

Noordenweg 67

2984 AG Ridderkerk

Contact

verkoop@tegelhalzuid.nl

Openingstijden

Maandag:

Geopend op afspaak

Dinsdag:

12:00 t/m 17:30 uur

Woensdag t/m vrijdag:

10.00 t/m 17.30 uur

Zaterdag:

10:00 t/m 17:00 uur

Zondag:

Gesloten

SHOWROOM EN OUTLET GEDEELTE

Kom eens geheel vrijblijvend kijken in onze grote showroom. U bent van harte welkom en de koffie staat klaar! 

Sloopwerk vloer Hillegersberg 7

Familiebedrijf Tegelhal Zuid – Website en Optimalisatie door Brandways