Steenstrips Maassluis 3

Steenstrips Maassluis en Wall Cladding verrijken uw interieur

Bij Tegelhal Zuid in Ridderkerk de mooiste steenstrips tegen de laagste prijs. Al ruim 50 jaar specialist in steentrips voor uw binnen en buiten muren. Kom eens ons uitgebreide assortiment bekijken in onze showroom in Ridderkerk (Provincie Zuid-Holland), met eigen tegelzetters en een advies gesprek op maat van onze deskundige vaklui/interieur stylist. Steenstrips Maassluis.

Steenstrips

Steenstrips bieden creatieve mogelijkheden op het vlak van bouwen en verbouwen. Ze zijn makkelijk combineerbaar met de klassieke baksteen, maar ook met isolatie, zoals bijvoorbeeld E-Board. Hiermee isoleert u uw buitenmuur en geeft u uw gevel een compleet nieuw uitzicht. Steenstrips Maassluis.

Steenstrips Maassluis 7

Grote Showroom

Dinsdag t/m Zaterdag geopend

Steenstrips Maassluis 8

Eigen tegelzetters

Vertrouwd en vakkennis

Steenstrips Maassluis 9

Hoge kortingen

Meer m2 = Meer korting %

Steenstrips Maassluis 10

Outlet

Met restpartijen

Vraag hier uw offerte aan!

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 20 MB.

  Wall Cladding

  Wat is wall cladding nu precies? Het is een manier van decoreren om je wand te versieren. Wil je niet verven of behangen? Dan is wall cladding wellicht iets voor jou. Bij wall cladding wordt de wanddecoratie gemaakt van diverse materialen. Steen en hout zijn tegenwoordig erg populair, maar er zijn nog allerlei andere mogelijkheden. Je muur krijgt een stoere, natuurlijke uitstraling, die tegelijkertijd heel stijlvol is.

  Ruim 1000 m2 meter showroom met diverse soorten wand- en vloertegels


  Tegelhal Zuid in Ridderkerk levert scherp geprijsde keramische tegels van A-kwaliteit. Sterke voorraadcapaciteit in zowel vloertegels en wandtegels. Bij Tegelhal Zuid vind je er zeker een die bij je project past. We hebben een grote keuze aan wand- en vloertegels in onze collectie. Bestel meer dan 50 m² en profiteer daarbij van gratis bezorging, zo heb je voor een scherpe prijs A-kwaliteit tegels in huis. Steenstrips Maassluis.

  Eigen tegelzetters

  Tegelhal Zuid is een tegelwinkel die niet enkel voor de levering van tegels zorgt, maar deze ook bij u komt leggen. Onze tegelzetters hebben jarenlange ervaring met het zorgvuldig leggen van tegels. Dit doen wij voor iedereen, zakelijk of particulier. Het leggen van keukentegels, badkamertegels of wandtegels kunt u beter aan een professioneel tegelzetbedrijf overlaten. Hiermee garanderen wij een nette plaatsing van de tegels. Naast tegels verzorgen wij ook het leggen en installeren van vloerverwarming. Kies daarom voor Tegelhal Zuid, dé tegelhandel in regio Zuid-Holland.

  Bekijk onder ons assortiment aan Steenstrips/Wall Cladding

  Steenstrips Maassluis 11

  Steenstrips/Wall Cladding 01

  Steenstrips Maassluis 12

  Steenstrips/Wall Cladding 02

  Steenstrips Maassluis 13

  Steenstrips/Wall Cladding 03

  Steenstrips Maassluis 14

  Steenstrips/Wall Cladding 04

  Steenstrips Maassluis 15

  Steenstrips/Wall Cladding 05

  Steenstrips Maassluis 16

  Steenstrips/Wall Cladding 06

  Steenstrips Maassluis 17

  Steenstrips/Wall Cladding 07

  Steenstrips Maassluis 18

  Steenstrips/Wall Cladding 08

  Steenstrips Maassluis 19

  Steenstrips/Wall Cladding 09

  Steenstrips Maassluis 20

  Steenstrips/Wall Cladding 10

  Steenstrips Maassluis 21

  Steenstrips/Wall Cladding Horizontal

  Steenstrips Maassluis 22

  Wood panles + WP + WC

  Johan Waterberg
  2022-02-11
  Ik was zelf aan het werk en de medewerkers van Tegelhal Zuid hebben netjes gewacht ongeacht dat ze official sluiten om 17:00 uur toch, bereid om te wachten zodat ik mijn goederen kon ophalen. Meneer heeft ons geholpen met het inladen van ons goederen en kreeg een bakje koffie van Shar : ) Heel blij met ons aankoop ( hout look tegels )
  Erik Van bijsterveld
  2022-01-26
  Voor de tweede keer ben ik bij Tegelhal Zuid terug gekomen Zeer goed geholpen zeker een aanrader. Prijs kwaliteit en staan altijd voor je klaar…
  Rik rolino
  2022-01-06
  Zeer tevreden. Na even rondneuzen in de showroom en loods. Een heel mooie tegel uitgezocht. Ook gewezen op de outled. Goed op de hoogte gehouden van de levering. Wordt zeker aanbevolen.
  Cherry Gang
  2022-01-04
  Goed advies gekregen wat wij moeilijk vonden.scherpe prijzen eerlijk en oprecht. Fantastisch geholpen,gastvrij bedankt tegelhal zuid. Vraag na Shar voor advies als je niet uitkomt met tegel combinaties.
  Allard Drijfhout
  2021-12-09
  Goed aanbod, persoonlijk advies en vlotte service. Aanrader
  VvE Korte Haven 7-9 Schiedam
  2021-11-10
  Zeer goede en enthousiaste service. Al langere tijd op zoek naar mozaïek met pakkende kleuren om de eetkamertafel mee af te maken. Ook al ging ik maar met 7 plakken naar huis, ik werd geholpen alsof ik 7 dozen had gekocht. Ik zal vanwege het aanbod en de service Tegelhal Zuid zeker aanraden.
  wesley hornes
  2021-10-26
  Ik vind het een hele leuke zaak en erg klantvriendelijk. Wij hadden moeite om de juiste tegel tevinden. Maar door de grote variatie aan tegels en de juiste hulp hebben wij de juiste keuze kunnen maken. Ben het trouwens niet eens met bas er word duidelijk gezegt dat tegels retouneren niet kan vanwegen de nummers overige materialen kan je wel retouneren bijv kit,lijm,voegsel enz

  Adresgegevens:

  Adres

  Noordenweg 67

  2984 AG Ridderkerk

  Contact

  verkoop@tegelhalzuid.nl

  Openingstijden

  Maandag:

  Geopend op afspaak

  Dinsdag:

  12:00 t/m 17:30 uur

  Woensdag t/m vrijdag:

  10.00 t/m 17.30 uur

  Zaterdag:

  10:00 t/m 17:00 uur

  Zondag:

  Gesloten

  SHOWROOM EN OUTLET GEDEELTE

  Kom eens geheel vrijblijvend kijken in onze grote showroom. U bent van harte welkom en de koffie staat klaar! 

  Steenstrips Maassluis 23

  Familiebedrijf Tegelhal Zuid – Website en Optimalisatie door Brandways