FAMILIEBEDRIJF TEGELHAL ZUID

Kwalitatieve vloer- en wandtegels voor in de keuken

Tegelzetter Rotterdam

Tegelzetter in Rotterdam gezocht? Heeft u een tegelzetter in Rotterdam nodig die uw badkamer van nieuwe tegels voorziet? Maak dan kennis met de ervaren tegelzetters van tegelzetbedrijf Tegelhal Zuid in Rotterdam Zuid. Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het zorgvuldig leggen van tegelwerk. Daarnaast zijn wij een tegelhandel met showroom in Ridderkerk, onder de rook van Rotterdam. Tegelzetter Rotterdam.

Wij staan in Rotterdam bekend als tegelwinkel en tegelzetbedrijf. Breng een bezoek aan onze showroom, geopend op dinsdag – vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Of vraag direct een offerte aan.

Wij beloven uw tijd te respecteren

Al 50 jaar fijne service

Alles in-house

Tegelzetter Rotterdam 3
Tegelzetter Rotterdam 4

Ervaren tegelzetter in Rotterdam

-> Servicegericht: geven advies en denken mee

-> Kwalitatief hoogstaande tegels tegen scherpe prijzen

-> Meer dan 20 jaar ervaring als tegelzetter in Rotterdam Zuid

-> Ruim assortiment aan vloertegels, wandtegels en keukentegels

-> Flexibele werkwijze

-> Tegelzetbedrijf in regio Rotterdam

Voor aannemers en particulieren

Zowel bedrijven als particulieren uit Rotterdam kunnen tegels bij ons kopen. Wij leveren tegels aan aannemers die ze weer gebruiken voor hun eigen tegelwerken. Als particulier vindt u bij ons kwalitatief hoogstaande tegels voor in de badkamer, keuken, toilet, douche of voor de vloer. Onze tegelzetter in Rotterdam plaatst het tegelwerk graag voor u.

Wat doet een tegelzetter?

Een tegelzetter doet meer dan enkel tegels zetten. Ook verwijderen onze tegelzetters uw oude tegels op uw wand of vloer en voeren ze voor u af. Bovendien zorgen we ervoor dat uw badkamer, keuken of toilet weer schoon wordt opgeleverd. Zo hoeft u zelf nergens meer aan te denken.

Hoeveel tijd heeft onze tegelzetter te Rotterdam nodig? Dit is afhankelijk van een paar factoren: het soort tegel, de tegelafmetingen en de afmeting van het totale oppervlak. Een gemiddelde tegelzetter kan ongeveer 10 vierkante meter per dag zetten.

Zelf doen of laten doen?

Men denkt onterecht dat het plaatsen van tegels een eenvoudige klus is. Integendeel: tegelzetten is een vak apart. Zonder ervaring en vakkennis krijgt u de tegelwerken nooit perfect recht op de wand of vloer. Ook niet als u zichzelf een ervaren klusser noemt. De uiteindelijke kwaliteit ligt een stuk hoger als u een tegelzetbedrijf inhuurt in Rotterdam.

Hoe krijgen onze tegelzetters de tegels zo perfect recht? Een tipje van de sluier: de tegelzetter egaliseert eerst het oppervlak. Zodoende komen de tegels volledig strak en egaal te liggen.

Verschillende soorten tegels

Onze tegelhal heeft een ruim assortiment aan verschillende tegelsoorten. Van klassiek tot modern en van betonlook tot houtlook. Onze soorten tegels op een rij:

-> Keramische vloertegels

-> Wandtegels

-> Natuursteentegels

-> Keukentegels

-> Badkamertegels

Tegelzetter Rotterdam 5

Mix van tegels

Tegelzetter Rotterdam 6

Keukentegels

Tegelzetter Rotterdam 7

Verschillende tegels

Tegelzetter Rotterdam 8

Natuursteentegels

Tegelzetter Rotterdam 9

Vloertegels

Tegelzetter Rotterdam 10

Badkamertegels

Tegelzetter Rotterdam 11

Keukenwand tegels

Tegelzetter Rotterdam 12

Wandtegels

Wat kost een tegelzetter te Rotterdam?

De prijs voor een tegelzetter in Rotterdam hangt af van verschillende factoren. Ten eerste speelt het soort materiaal een rol. Zo is natuursteen duurder dan keramische tegels. Ook het legverband kan de kosten beïnvloeden. Hoe ingewikkelder het patroon, hoe hoger de prijs.Wilt u de exacte kosten weten, voordat u een tegelzetter te Rotterdam inschakelt? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan via ons formulier op onze website. U mag ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Tegelzetbedrijf in Rotterdam

Als tegelzetbedrijf in Rotterdam hebben wij jarenlange ervaring in het zetten van vloertegels en wandtegels in de badkamer, keuken, toilet, douche en vloer. Daarnaast plaatsen wij plinten, egalisatie, zand cement dekvloeren en vloerverwarming voor u. Onze vakmensen zijn gedreven om de beste kwaliteit en service te leveren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Een tegelzetter te Rotterdam gezocht? Kom dan in contact met Tegelhal Zuid. U bent van harte welkom in onze showroom in Ridderkerk aan de Noordenweg 67. Hier bekijkt u al onze tegels met eigen ogen en kunt u een kijkje nemen bij onze tegel outlet. De showroom is toegankelijk voor mindervalide en rolstoelvriendelijk ingericht.

Graag telefonisch contact opnemen? Ons telefoonnummer is 0180239584. Of vul ons contactformulier in. U mag uiteraard ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Adresgegevens:

Adres

Noordenweg 67

2984 AG Ridderkerk

Contact

verkoop@tegelhalzuid.nl

Openingstijden

Maandag:

Geopend op afspaak

Dinsdag:

12:00 t/m 17:30 uur

Woensdag t/m vrijdag:

10.00 t/m 17.30 uur

Zaterdag:

10:00 t/m 17:00 uur

Zondag:

Gesloten

SHOWROOM EN OUTLET GEDEELTE

Kom eens geheel vrijblijvend kijken in onze grote showroom. U bent van harte welkom en de koffie staat klaar! 

Tegelzetter Rotterdam 13

Familiebedrijf Tegelhal Zuid – Website en Optimalisatie door Brandways