FAMILIEBEDRIJF TEGELHAL ZUID

Je vloer laten egaliseren door Tegelhal Zuid in Ridderkerk

Vloer laten egaliseren

Wat houdt vloer egalisatie precies in?

Vloer egalisatie is het egaal maken van de ondervloer, met als eindresultaat een effen vloer. Deze vloer heeft geen bobbels en/of oneffenheden en zorgt bovendien voor een strakke uitstraling om de tegels goed te kunnen leggen. De werkwijze van vloer egalisatie verschilt per type ondergrond.

Doormiddel van een voorstrijkmiddel hecht de egaline aan de vloer.

Een bestaande tegelvloer die geëgaliseerd moet worden, moet stof en vet vrij gemaakt voordat de egalisatie wordt aangebracht.

Vloer laten egaliseren 3

Zonder een goede, vlakke ondergrond, geen strakke vloer

Om een vlakke ondergrond te realiseren ga je een vloer egaliseren. Met de inzet van onze zelf nivellerende en smeerbare vloeregalisatiemortels vul je gaten (tot een bepaalde diepte) en niveauverschillen perfect op. Zie hieronder ons stappenplan voor een vloer egalisatie.

Stap 1: Vloer schoonmaken

Stap 2: Primer aanbrengen

Stap 3: Vloer egaliserenVloer laten egaliseren 4

Vloerverwarming sleuven dichtzetten

Indien er vloerverwarming bij je is ingefreesd moet deze worden dichtgezet. Dit kunnen wij van Tegelhal Zuid voor je realiseren. Je vloerverwarming zal worden dicht gesmeerd met hoogwaardige flexibele tegellijm. Na het dichtsmeren van de vloerverwarming dient deze geëgaliseerd te worden.Hoelang duurt een vloer egaliseren?

Hoelang het egaliseren duurt is uiteraard afhankelijk van de oppervlakte van de vloer. Tot 50 m2 egaliseren kan in een dag gerealiseerd worden, dit is inclusief het aanbrengen van primer en het egaliseren van de vloer.

Kan iedere vloer geëgaliseerd worden?

Bijna alle vloeren kunnen geëgaliseerd worden, de meest voorkomende vloeren die geëgaliseerd worden zijn de betonvloer, zandcementvloer & tegelvloer. Voor iedere ondervloer gebruiken wij verschillende primers en egaline.

Vloer laten egaliseren 5


Vloer laten egaliseren 6


Vloer laten egaliseren 7


Kom langs in onze showroom

Het is logisch dat je niet ieder jaar de vloer laat egaliseren, sterker nog misschien laat je het egaliseren maar 1x in je leven uitvoeren. Wij willen je dan graag helpen. Je bent van harte welkom om langs te komen. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor je nieuwe vloer en alle toebehoren hiervoor.

Vloer laten egaliseren? Tegelhal Zuid helpt je graag verder.

Vloer egaliseren in regio Zuid-Holland? Neem dan direct contact met ons op. Je kunt contact opnemen via onze contactpagina, bellen of direct een offerte aanvragen.

Adresgegevens:

Adres

Noordenweg 67

2984 AG Ridderkerk

Contact

verkoop@tegelhalzuid.nl

Openingstijden

Maandag:

Geopend op afspaak

Dinsdag:

12:00 t/m 17:30 uur

Woensdag t/m vrijdag:

10.00 t/m 17.30 uur

Zaterdag:

10:00 t/m 17:00 uur

Zondag:

Gesloten

SHOWROOM EN OUTLET GEDEELTE

Kom eens geheel vrijblijvend kijken in onze grote showroom. U bent van harte welkom en de koffie staat klaar! 

Vloer laten egaliseren 8

Familiebedrijf Tegelhal Zuid – Website en Optimalisatie door Brandways