FAMILIEBEDRIJF TEGELHAL ZUID

Een nieuwe vloer laten leggen? Welke toebehoren heb je nu eigenlijk allemaal hiervoor nodig.

Vloeren en toebehoren Alblasserdam

Voorstrijkmiddel:

Voordat je een oppervlakte gaat betegelen dien je dit van tevoren te behandelen met voorstrijkmiddel. Dit middel zorgt ervoor dat de tegellijm aan de ondergrond hecht, waardoor de tegels goed blijven zitten. Het voorstrijkmiddel is verkrijgbaar in 2 verschillende soorten, namelijk voor een zuigende en niet-zuigende ondergrond. Zuigende ondergronden zijn onder andere cementvloeren, beton en gipsblokken. Een niet-zuigende ondergrond is bijvoorbeeld gevlinderd beton of bestaand tegelwerk. Vloeren en toebehoren Alblasserdam.

Tegellijm:

Tegellijm is verkrijgbaar in pasta- en poedervorm. Pastalijm is toepasbaar op de wand bij wandtegels. Deze lijm hecht uitstekend en is direct klaar voor gebruik, waardoor je tijd bespaart. Daarnaast kun je overgebleven lijm makkelijk bewaren en binnen de aangegeven tijd gebruiken. Poederlijm is eenvoudig aan te maken met water en geschikt voor wanden en vloeren. Bij deze lijmsoort heb je de keuze uit basis-, power en snellijm. Power- en basispoederlijm hebben een verwerkingstijd van 4 uur. Snellijm dient meteen verwerkt te worden.


Vloeren en toebehoren Alblasserdam 3

Clips en keggen

Tegelclips en tegelkeggen zorgen ervoor dat de tegels op een gelijke hoogte worden geplaatst. Met dit hulpmiddel zijn voegen overal even breed en blijven de tegels op hun plaats tijdens het drogen van de lijm. De clips en keggen zijn zowel voor een professionele tegelzetter als voor de doe-het-zelver makkelijk in gebruik.

Tegels op een gelijke hoogte

Voegen overal even breed

Ideaal voor het drogen van de lijmVloeren en toebehoren Alblasserdam 4

Voegmiddel

Voegen beschermen het oppervlak onder de tegels tegen vuil en vocht. Daarnaast dragen voegen bij aan de uitstraling van het tegelwerk. Tegelhal Zuid heeft een groot assortiment aan voegmiddelen in allerlei kleuren zoals wit, grijs, zilvergrijs, donkergrijs, antraciet en bruin. Welke tint je kiest, hangt af van je tegels en persoonlijke voorkeur.

Siliconenkit voor tegels

Met siliconenkit kun je een betegelde vloer of wand afwerken. De kit zorgt ervoor dat alle naden gedicht worden, zodat er geen vuil of vocht achter de tegels komt. Siliconenkit is bestand tegen vocht en daardoor ideaal om te gebruiken in de badkamer. In het assortiment Tegelhal Zuid vind je verschillende kleuren zoals wit, grijs, zilvergrijs, donkergrijs, antraciet en transparant grijs.

Tegelreiniger

Tegelhal Zuid heeft ook in hun assortiment tegelreinigers, deze bevatten allerlei producten voor het onderhoud van uw keramische of natuurstenen tegels. De tegelreiniger dient om bestaand tegelwerk van keramiek te reinigen en onderhouden. Daarnaast is het product geschikt om kalkaanslag en cementsluier op tegels te verwijderen. Verder is er een onderhoudsmiddel speciaal voor natuursteen. Dit zuurvrije middel heeft dezelfde werking als de normale tegelreiniger, maar tast de natuursteen tegels niet aan.

Tegelplinten

Om je nieuwe vloer mooi af te werken, mogen plinten natuurlijk niet ontbreken. Met tegelplinten werk je de vloer netjes af, maar heeft ook praktisch nut. Denk aan het voorkomen van vieze muren tijdens het schoonmaken van de vloer. Plinten maken een vloer en daarmee je woning netjes af. Het ontbreken ervan leidt tot kieren en randjes en is zonde als je een compleet nieuwe vloer laat leggen.

Vloeren en toebehoren Alblasserdam 5


Vloeren en toebehoren Alblasserdam 6


Vloeren en toebehoren Alblasserdam 7


Kom langs in onze showroom

In onze showroom nemen graag de tijd om samen met je naar jou wensen te kijken voor de vloer. Ook kun je een kijkje nemen in onze tegel outlet. Je bent van harte welkom om langs te komen. Wij gaan graag met je in gesprek over de mogelijkheden voor je nieuwe vloer en alle toebehoren hiervoor. Vloeren en toebehoren Ridderkerk.

Vloeren en toebehoren van je vloer- en of wandtegels.

Vloeren en toebehoren in regio Zuid-Holland? Neem dan direct contact met ons op. Je kunt contact opnemen via onze contactpagina of direct een offerte aanvragen.

Adresgegevens:

Adres

Noordenweg 67

2984 AG Ridderkerk

Contact

verkoop@tegelhalzuid.nl

Openingstijden

Maandag:

Geopend op afspaak

Dinsdag:

12:00 t/m 17:30 uur

Woensdag t/m vrijdag:

10.00 t/m 17.30 uur

Zaterdag:

10:00 t/m 17:00 uur

Zondag:

Gesloten

SHOWROOM EN OUTLET GEDEELTE

Kom eens geheel vrijblijvend kijken in onze grote showroom. U bent van harte welkom en de koffie staat klaar! 

Vloeren en toebehoren Alblasserdam 8

Familiebedrijf Tegelhal Zuid – Website en Optimalisatie door Brandways