FAMILIEBEDRIJF TEGELHAL ZUID UIT RIDDERKERK

Gaat u de Badkamer- of Keukenvloer renoveren en overweegt u vloerverwarming? Laat u dan adviseren door Tegelhal Zuid.

Vloerverwarming laten installeren

Wilt u vloerverwarming laten aanleggen? Dat kan Tegelhal Zuid voor u doen. Wij hebben jarenlange ervaring met het installeren van vloerverwarmingen. Als u een nieuwe vloer laat aanleggen, kunt u er voor kiezen om hier ook gelijk vloerverwarming onder te laten leggen. Het is mogelijk om de vloerverwarming te laten functioneren als hoofdverwarming, maar bijverwarming is ook een optie. Vloerverwarming aanleggen.

Vloerverwarming laten aanleggen door Tegelhal Zuid

-> Kwalitatief hoogstaande service tegen scherpe prijzen

-> Vloerverwarming op krimpnetten installeren

-> Vloerverwarming infrezen

-> Vloeren laten egaliseren

-> Zandcement dekvloeren

-> Vloeren uithakken

Een vloerverwarming middels krimpnetten

Wanneer er geen cementdekvloer aanwezig is of frezen onmogelijk wordt de vloerverwarmingslang gebonden op gegalvaniseerde staalmatten, ook wel krimpnetten genoemd. Op de dragende vloer wordt eerst reflectiefolie aangebracht om warmteverlies naar beneden tegen te gaan en om voor een goede spreiding van de warmte te zorgen. De randen worden voorzien van randisolatie om de kans op krimpscheuren te minimaliseren en warmteverlies naar de wanden te voorkomen zodra de dekvloer eenmaal gestort is. Hierna worden gegalvaniseerde netten geplaatst, waarop de vloerverwarmingslang wordt bevestigd.

De vloer warmt snel op doordat de slangen tegen de oppervlakte liggen

Warmte wordt lang vastgehouden

Vloerverwarming laten installeren 3

Vloerverwarming als hoofdverwarming

De mogelijkheid om vloerverwarming als hoofdverwarming te gebruiken bestaat zeker. Dit houdt in dat u geen extra verwarming door middel van radiatoren of kachels nodig hebt. De vloerverwarming functioneert gewoon met de thermostaat in uw kamer.

Er wordt echter ook vaak gekozen om de vloerverwarming te laten dienen als bijverwarming. In dit geval werkt de vloerverwarming de radiatoren of kachel als bron voor verwarming. Het ligt er vooral aan wat voor huis u hebt, of de vloerverwarming het beste als hoofd- of bijverwarming kan functioneren. In nieuwbouwhuizen wordt er vaak gekozen voor vloerverwarming als hoofdverwarming, dit gebeurt ook steeds vaker bij oudere huizen.

Vloerverwarming spoelen in Zuid-Holland

Een vloerverwarming moet goed onderhouden worden. Door vervuiling in het cv-systeem kan de vloerverwarming vervuild raken. Het gevolg hiervan is dat u minder rendement hebt, met een hogere gas- en energierekening. Ook de reparaties kunnen dan in kosten oplopen. Wij kunnen voor u de vloerverwarming spoelen, zodat deze optimaal blijft verwarmen.

Vloerverwarming en nieuwe vloertegels

Naast vloerverwarming bent u bij ons ook van harte welkom om nieuwe vloertegels aan te schaffen. Onze tegelzetters hebben al meer dan 20 jaar ervaring en kunnen de tegels ook zetten voor u. U bent bij ons aan het juiste adres voor vloerverwarming, vloertegels, wandtegels, plinten, egalisatie en zand cement dekvloeren.

Vloerverwarming laten installeren 4


Vloerverwarming laten installeren 5
Vloerverwarming laten installeren 6

Kom langs in onze showroom

In onze showroom kunt u een zeer uitgebreid aanbod van vloertegels bekijken. Ook kunt u een kijkje nemen in onze tegel outlet. U bent van harte welkom om langs te komen. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor vloerverwarming en nieuwe tegels.

Schakel ons in voor uw vloerverwarming in Zuid-Holland

Vloerverwarming laten aanleggen in regio Zuid-Holland? Neem dan direct contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u eventueel direct nieuwe tegels aanschaffen. U kunt contact opnemen via onze contactpagina maar u kunt ook direct een offerte aanvragen.

Adresgegevens:

Adres

Noordenweg 67

2984 AG Ridderkerk

Contact

verkoop@tegelhalzuid.nl

Openingstijden

Maandag:

Geopend op afspaak

Dinsdag:

12:00 t/m 17:30 uur

Woensdag t/m vrijdag:

10.00 t/m 17.30 uur

Zaterdag:

10:00 t/m 17:00 uur

Zondag:

Gesloten

SHOWROOM EN OUTLET GEDEELTE

Kom eens geheel vrijblijvend kijken in onze grote showroom. U bent van harte welkom en de koffie staat klaar! 

Vloerverwarming laten installeren 7

Familiebedrijf Tegelhal Zuid – Website en Optimalisatie door Brandways