FAMILIEBEDRIJF TEGELHAL ZUID UIT RIDDERKERK

Woning renoveren?

Kom dan langs bij Tegelhal Zuid voor budget tegels

Woning renoveren?

Gaat u verbouwen en heeft u een klein budget voor nieuwe tegels? Dan moet u zeker eens langskomen bij Tegelhal Zuid in Ridderkerk. In onze Outlet heeft u een ruime keuze uit diverse vloer- en wandtegels met hoge kortingen, ook hebben wij leuke restpartijen tegen zeer scherpe prijzen. Een Badkamer renovatie of WC renovatie is een ingrijpende klus en verstandig om dit uit te besteden aan een professioneel bedrijf, wij van Tegelhal Zuid hebben eigen tegelzetters in huis die u graag helpen met deze klus. Laat u adviseren door onze interieur stylist onder het genot van een heerlijk bakje koffie of thee.


Tegels voor lage prijzen

Of je nu een betonnen ondervloer, tegelvloer óf houten vloer hebt… wij leggen de vloerverwarming op de juiste manier aan.

Woning renoveren? 3


Grote tegel Showroom

-> Servicegericht: Wij geven advies en denken met u mee

-> Kwalitatief hoogstaande tegels tegen scherpe prijzen

-> Wij hebben al meer dan 50 jaar ervaring in de tegelbranche

-> Ruim assortiment aan vloer-, wand- en keukentegels

-> Flexibele werkwijze


Tegelzetter inhuren of zelf doen?

U kunt bij Tegelhal Zuid voor meer diensten terecht dan enkel het tegelzetten. Wij hebben ook jarenlange ervaring met het plaatsen van plinten, egalisatie, zand cement dekvloeren en vloerverwarming. Het is ons doel om de beste kwaliteit en service te leveren. “Onze prijzen verschillen met elk project. U kunt altijd een vrijblijvende offerte aanvragen via onze website”.

Woning renoveren? 4

Restpartijen aan diverse soorten tegels

Eens in de zoveel tijd is het opruiming bij Tegelhal Zuid in Ridderkerk: alle restpartijen tegels moeten dan weg in verband met de vernieuwing van ons assortiment. Wees er als eerste bij want de mooie partijen zijn als eerste weg. Wij hebben restpartijen tegels voor uw Badkamer, Toilet, keuken of woonkamer.

Een restpartij varieert gemiddeld tussen de 1 en ongeveer 15 m². Deze tegels zijn restanten van een grote partij waarvan het kleurnummer verouderd is of waarvan het type niet meer wordt gemaakt. We ruimen deze partijen resttegels op door ze in zijn volledigheid aan te bieden met hoge kortingen. Bent u op zoek naar een partij goedkope wandtegels of vloertegels voor bijvoorbeeld een keuken, toilet of garage kom dan nu naar Tegelhal Zuid in Ridderkerk. We hebben al restanten tegels vanaf € 5,00 per m².

Wij doen ook egalisatie van vloeren

Wat houdt vloer egalisatie precies in? Vloer egalisatie is het egaal maken van de ondervloer, met als eindresultaat een effen vloer. Deze vloer heeft geen bobbels en/of oneffenheden en zorgt bovendien voor een strakke uitstraling om de tegels goed te kunnen leggen. De werkwijze van vloer egalisatie verschilt per type ondergrond. Doormiddel van een voorstrijkmiddel hecht de egaline aan de vloer. Een bestaande tegelvloer die geëgaliseerd moet worden, moet stof en vet vrij gemaakt voordat de egalisatie wordt aangebracht.

Vloerverwarming installeren

Wilt u vloerverwarming laten aanleggen? Dat kan Tegelhal Zuid voor u doen. Wij hebben jarenlange ervaring met het installeren van vloerverwarmingen. Als u een nieuwe vloer laat aanleggen, kunt u er voor kiezen om hier ook gelijk vloerverwarming onder te laten leggen. Het is mogelijk om de vloerverwarming te laten functioneren als hoofdverwarming, maar bijverwarming is ook een optie.

Woning renoveren? 5

GROTE SHOWROOM

Woning renoveren? 6

HOGE KORTINGEN

Woning renoveren? 7

EIGEN TEGELZETTERS

Vul ons contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op

Kom langs in onze showroom en laat u adviseren door onze interieur stylist

Bent u op zoek naar goedkope tegels? Kom dan langs bij Tegelhal Zuid in Ridderkerk. U bent van harte welkom van dinsdag tot en met zaterdag. U kunt hier al onze outlet tegels zelf bekijken onder het genot van een bakje koffie of thee.

Graag telefonisch contact opnemen? Ons telefoonnummer is 0180-239584. Of vul ons contactformulier in. U mag uiteraard ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen.

Inmiddels zijn wij de vierde generatie die het familiebedrijf heeft overgenomen. Ons doel is om dezelfde lijn voort te zetten als onze voorgangers, maar we willen Tegelhal Zuid wel in een nieuw jasje steken.

Wij proberen de service die onze voorouders in 1972 hebben nagestreefd aan te houden. Gelukkig beamen onze vaste klanten dit ook en mogen wij al jarenlang deze vaste klanten verwelkomen in onze showroom. Hier zijn wij erg trots op.

Een warm welkom

Adresgegevens:

Adres

Noordenweg 67

2984 AG Ridderkerk

Contact

verkoop@tegelhalzuid.nl

Openingstijden

Maandag:

Geopend op afspaak

Dinsdag:

12:00 t/m 17:30 uur

Woensdag t/m vrijdag:

10.00 t/m 17.30 uur

Zaterdag:

10:00 t/m 17:00 uur

Zondag:

Gesloten

SHOWROOM EN OUTLET GEDEELTE

Kom eens geheel vrijblijvend kijken in onze grote showroom. U bent van harte welkom en de koffie staat klaar! 

Woning renoveren? 8

Familiebedrijf Tegelhal Zuid – Website en Optimalisatie door Brandways