Tegelhal Zuid te Ridderkerk – Ruim 50 jaar ervaring

Veel gestelde vragen

OFFERTE AANVRAGEN
FAMILIE

Tegelhal Zuid, dé tegelhandel 
in Zuid-Holland

Groot assortiment aan tegels met ervaren eigen tegelzetters.
Direct advies op maat? Wij helpen u graag in de showroom met het uitkiezen van uw droomtegels voor bijvoorbeeld uw badkamer, toilet, keuken of complete vloeren.

- Grote showroom
- Eigen tegelzetters
- Hoge kortingen %
- Outlet
- Interieur advies/stylist
Tegel inspiratie opdoen? Overleg met onze interieur stylist voor beste tegel keuze.
NEEM CONTACT
Grote Showroom
Eigen Tegelzetters & Installateurs
Hoge Kortingen
Outlet Restpartijen
Veel gestelde vragen.
De tegels op onze website hebben wij over het algemeen in onze showroom.
Komt u van ver dan kunt u ook informeren of de tegel in onze showroom te bezichtigen is. Wij kunnen ook heel veel series en merken leveren op aanvraag, deze hebben wij over het algemeen niet in onze showroom.
Wij zijn geen webshop. U kunt dus via onze website geen directe bestelling / betaling doen. U zult van ons altijd eerst een offerte ontvangen.
Jazeker, wij hebben een eigen team met zeer ervaren tegelzetters.
Wij bieden u 1e keus tegels, van A-kwaliteit uit 1 productie. Wij halen onze tegels voornamelijk van bekende tegelmerken uit Spanje en Italië.
Wij beschikken ook over een Outlet gedeelte met restpartijen en scherp geprijsde wand- en vloertegels en toebehoren.
FAMILIE

Tegelhal Zuid te Ridderkerk | Ruim 50 jaar ervaring

Goed
Gebaseerd op 83 recensies
Cosmas Weeber
Cosmas Weeber
2023-05-03
Na een zoektocht in Katendrecht blij jullie nieuwe adres gevonden te hebben om direct de geschikte tegels mee te kunnen nemen. Project geslaagd. Bedankt voor de service. Top
Paul Panjer
Paul Panjer
2023-04-26
Tegels besteld voor Toilet en badkamer. Door Tegelhal keurig berekend. Niet te veel en niet te weinig. Prima prijs in vergelijking met andere tegelleveranciers in omgeving. Door eigen fout 3 tegels van 120x60 verspeeld. Nabestellingen in 3 dagen geregeld en thuis bezorgd. Niets dan tevreden over jullie bedrijf en service. Paul Panjer te Rhoon.
Renate Maijers
Renate Maijers
2023-04-14
Heel goed geholpen bij Tegelhal zuid! Wat een vriendelijk en kundig personeel! Gelijk de tegels gekocht en meegenomen. Erg tevreden, ik ga hier zeker terug als ik weer tegels nodig heb.
Franco Argento
Franco Argento
2023-04-10
Pas geleden vloerverwarming laten infrezen door Tegelhal Zuid, vervolgens hebben zij de vloerverwarming verdeler opgehangen. Echt mooi ding compact en helemaal van deze tijd afsluitbaar en energie zuinig. Wij zijn sinds kort ook geslaagd bij Tegelhal Zuid voor ons badkamer budget metallic wandtegels. Top bedrijf kom er al 25 jaar.
Harry - Ilva Bongers
Harry - Ilva Bongers
2023-02-25
Een superservice ontvangen en het tegelwerk is met vakwerk geleverd!! Vanaf seconde 1 werd er meegedacht met vakkundig advies . En het resultaat mag er zeker wezen!! Een echte aanrader !!
Sertan Yaman
Sertan Yaman
2023-01-31
Mooie tegels voor onze badkamer
Sharifa Garcia
Sharifa Garcia
2023-01-27
Super blij met onze nieuwe vloer!!! Dank jullie wel voor de TOP service TegelHal Zuid!!!!
Yetrates Pilates
Yetrates Pilates
2023-01-05
Spoed, einde middag al en morgen starten met tegelen maar geen tegels… Kwam via internet uit bij Tegelhal Zuid, ik kende ze niet maar even bellen. Wat een fijne medewerkers die direct met je meedenken en kijken naar mogelijkheden. En ja ik wilde een tegel die niet voorradig was in Ridderkerk, geen probleem ze hebben even gebeld en de volgende ochtend lagen de tegels klaar. Dat is pas service! Zeker een aanrader, snel schakelen, meedenken en flexibel mbt openingstijden indien nodig met een ruim assortiment aan tegels. Waar vindt je dat nog?
Mark en Marjolein van Vliet
Mark en Marjolein van Vliet
2022-11-24
Tegelhal Zuid is een leuke zaak met een enorm assortiment. Wij hebben een mozaïek uit de aanbiedingen gecombineerd met een rustige tegel uit het reguliere assortiment. Vriendelijk personeel met kennis van zaken en een ontspannen sfeer.

TEGELHALZUID

Kom eens geheel vrijblijvend kijken in onze grote showroom. U bent van harte welkom en de koffie staat klaar!

OPENINGSTIJDEN

Maandag:
Geopend op afspraak
Dinsdag:
12:00 - 17:30
Wo t/m Vrij:
10:00 - 17:30
Zaterdag:
10:00 - 17:00
Zondag:
Gesloten
chevron-right