FAMILIEBEDRIJF TEGELHAL ZUID

Wandtegels voor badkamer, keuken of woonkamer!

Wandtegels in de regio Zuid-Holland voor diverse ruimtes

Bent u op zoek naar wandtegels in de regio Zuid-Holland? Dan moet u bij Tegelhal Zuid zijn. Wellicht zijn de wandtegels van uw badkamer, keuken of woonkamer aan vervanging toe. Dan is het zeker aan te raden om de showroom van Tegelhal Zuid te bezoeken. Wij hebben een zeer ruim aanbod aan diverse wandtegels. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een stoere betonlook tegel of een warme houtstructuur tegel. U kunt ook bij ons terecht als u op zoek bent naar badkamertegels in Zuid-Holland, onze showroom is gevestigd in Ridderkerk.

Onze showroom is geopend! Kijk onder aan deze pagina voor de actuele openingstijden. U bent zonder afspraak van harte welkom. Wilt u contact opnemen? Dat kan via 0180-239584.

Wij beloven uw tijd te respecteren

Al 50 jaar fijne service

Goede prijs kwaliteit verhouding

Wandtegels 3
Wandtegels 4

Frenchmood tegels

Frenchmood is een prachtige weergave van vier soorten Franse steen. Dit is een technologisch hoogstandje die een prachtige interpretatie van de natuur weergeeft. Het materiaal maakt uw leefruimte natuurlijk en tijdloos. Deze stenen zijn geschikt voor zowel wanden als vloeren en ook voor buiten zijn er bijpassende tegels.

Ruim assortiment

Deze vier soorten Franse steen hebben elk een eigen karakter en stijl:

–  Reims is de donkerste variant in een natuurlijke stijl

–  Cluny is een grijze tint, rijk aan levendige grafische details met afwisseling in kleuren en structuren

–  Saint Denis is een steenkleur waarin traditioneel gecombineerd wordt met modern

–  Chalon is een heldere vriendelijke licht-cremekleurige tegel die staat voor een tijdloze elegantie

Diverse soorten tegels

In onze showroom vindt u een uitgebreide collectie van diverse tegels. Ook de laatste tegeltrends hebben wij in onze showroom gepresenteerd. Hierbij kunt u denken aan collecties die uiteenlopen van betonlooktegels, naar houtlooktegels, tot natuursteenimitaties. Met de diverse soorten stenen kunt u een sfeer in uw ruimte creëren, op de manier zoals u dat wenst.

Outlet voor wandtegels in Zuid-Holland

Naast alle nieuwe stenen hebben wij in onze showroom ook een outlet. Hier bieden wij tegels aan voor lage prijzen. Deze tegels zijn altijd nog van goede kwaliteit, maar hebben soms wel kortingen tot 50%. In onze outlet vindt u ook diverse wandtegels. Bent u op zoek naar nieuwe wandtegels maar voor een scherpe prijs? Neem dan zeker een kijkje in onze outlet. Hier vindt u ook tegels voor de badkamer in Zuid-Holland.

Advies op locatie

Een van onze diensten is dat wij u professioneel advies op locatie kunnen geven. Wij komen dan bij u thuis langs zodat wij de ruimte kunnen bekijken en u zeer goed kunnen adviseren. Bij het bezoek brengen wij staaltjes, tegels, foto’s en aanvullende informatie mee. Onze stylisten vergaren tijdens het bezoek diverse vormen van informatie en op basis daarvan kunnen zij een sterk advies geven.

Wij komen u graag advies op locatie geven als u in de regio van Ridderkerk, Barendrecht, Dordrecht, Zwijndrecht of Rotterdam woont. Advies op locatie kost bij ons €125,- voor 45 minuten. Dit is altijd geheel vrijblijvend. Doet u na het advies een aankoop bij ons van meer dan € 850,-? Dan verrekenen wij de € 125,- met de factuur.

Wandtegels 5

De tegels laten zetten door een tegelzetter

Wij begrijpen het dat tegelzetten niet uw favoriete bezigheid is, als u een ruimte opnieuw gaat inrichten. Daarom kunt u bij ons ook een tegelzetter inhuren, die de tegels netjes en professioneel op de muur kan plaatsen. Onze tegelzetters hebben allemaal meer dan 20 jaar ervaring in het zorgvuldig zetten van tegels. Bij ons krijgt u garantie op een recht tegelwerk en een mooi eindresultaat. Kies daarom voor een professionele tegelzetter voor al uw wandtegels en vloertegels.

Bezoek onze showroom!

Wilt u wandtegels in Zuid-Holland kopen? Kom dan gelijk langs in onze showroom te Ridderkerk om de huidige collectie te bekijken. U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen voor advies op locatie. Bel hiervoor naar 0180-239584 of vul het contactformulier in. U kunt uiteraard ook een offerte aanvragen.

Adresgegevens:

Adres

Noordenweg 67

2984 AG Ridderkerk

Contact

verkoop@tegelhalzuid.nl

Openingstijden

Maandag:

Geopend op afspaak

Dinsdag – Vrijdag:

10:00 t/m 17:30 uur

Zaterdag:

10:00 t/m 17:00 uur

Zondag:

Gesloten

SHOWROOM EN OUTLET GEDEELTE

Kom eens geheel vrijblijvend kijken in onze grote showroom. U bent van harte welkom en de koffie staat klaar! 

Familiebedrijf Tegelhal Zuid – Website en Optimalisatie door Brandways