Vloeren en toebehoren

Bezoek onze showroom

Een nieuwe vloer laten leggen? Welke toebehoren heb je nu eigenlijk allemaal hiervoor nodig.
OFFERTE AANVRAGEN
VLOEREN

Vloeren en toebehoren bij Tegelhal Zuid

Voorstrijkmiddel:
Voordat je een oppervlakte gaat betegelen dien je dit van tevoren te behandelen met voorstrijkmiddel. Dit middel zorgt ervoor dat de tegellijm aan de ondergrond hecht, waardoor de tegels goed blijven zitten. Het voorstrijkmiddel is verkrijgbaar in 2 verschillende soorten, namelijk voor een zuigende en niet-zuigende ondergrond. Zuigende ondergronden zijn onder andere cementvloeren, beton en gipsblokken. Een niet-zuigende ondergrond is bijvoorbeeld gevlinderd beton of bestaand tegelwerk. Tegelhal Zuid werkt met de producten van Sopro.
Tegellijm:
Tegellijm is verkrijgbaar in pasta- en poedervorm. Pastalijm is toepasbaar op de wand bij wandtegels. Deze lijm hecht uitstekend en is direct klaar voor gebruik, waardoor je tijd bespaart. Daarnaast kun je overgebleven lijm makkelijk bewaren en binnen de aangegeven tijd gebruiken. Poederlijm is eenvoudig aan te maken met water en geschikt voor wanden en vloeren. Bij deze lijmsoort heb je de keuze uit basis-, power en snellijm. Power- en basispoederlijm hebben een verwerkingstijd van 4 uur. Snellijm dient meteen verwerkt te worden.
NEEM CONTACT
Grote Showroom
Eigen Tegelzetters & Installateurs
Hoge Kortingen
Outlet Restpartijen

Tegelzaak "Tegelhal Zuid"

Tegelhal Zuid is een tegelwinkel die niet enkel voor de levering van tegels zorgt, maar deze ook bij u komt leggen. Onze tegelzetters hebben jarenlange ervaring met het zorgvuldig leggen van tegels. Dit doen wij voor iedereen, zakelijk of particulier. Het leggen van keukentegels, badkamertegels of wandtegels kunt u beter aan een professioneel tegelzetbedrijf overlaten. Hiermee garanderen wij een nette plaatsing van de tegels. Naast tegels verzorgen wij ook het leggen en installeren van vloerverwarming. Kies daarom voor Tegelhal Zuid, dé tegelhandel in regio Zuid-Holland. Vloeren en toebehoren van Sopro  shopt u bij Tegelhal Zuid.

Bezoek onze showroom 
in Ridderkerk

Tegelhal Zuid beschikt over een showroom aan de Noordenweg 67 te Ridderkerk. 

Vloerverwarming laten aanleggen in regio Zuid-Holland? Neem dan direct contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u eventueel direct nieuwe tegels aanschaffen. U kunt contact opnemen via onze contactpagina maar u kunt ook direct een offerte aanvragen.
Openingstijden
Maandag: Geopend op afspraak
Dinsdag: 12:00 - 17:30
Woensdag t/m Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:30
Zondag: Gesloten
Adresgegevens
Noordenweg 67
2984 AG Ridderkerk
Offerte aanvragen
Max. bestandsgrootte: 100 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
VLOEREN

Welke toebehoren heb je nu eigenlijk allemaal hiervoor nodig?

Goede
Gebaseerd op 94 recensies
Wanda de Waard
Wanda de Waard
2024-05-21
Zeer klantgericht, meedenkend en erg vriendelijk! Gelukkig ook veel keuze in de outlet. Vorig jaar voor de badkamer geweest en nu voor de keukenvloer en toilet renovatie.
jedinja ophoff
jedinja ophoff
2024-05-20
Zelf begonnen met eigen tegels, maar kwam er niet uit met het snijden van de tegels. Hierheen gegaan voor hulp met het snijden. Ze hebben super fijn meegedacht en snelle service geleverd! Ook toen ik nog terugkwam met een paar tegels, was dat helemaal prima. Hierdoor heb ik het zelf af kunnen maken, dus daar ben ik erg blij mee 🤗
Mark Bosmans
Mark Bosmans
2024-05-07
Perfecte service van A tot Z Van aankoop tot en met de plaatsing. Alles is top verlopen. Ik raad iedereen aan die op zoek is naar betegeling en een top service wenst om hier een kijkje te nemen. Als ik kon gaf ik nog een ster extra.
Irma Egbers
Irma Egbers
2024-01-24
Super goed geholpen, zelfs 2 jaar nadat wij tegels hadden gekocht en geen garantie meer hadden, ons probleem opgelost. Het personeel was erg behulpzaam.
Mari Leenders
Mari Leenders
2023-12-23
Goede service en mooi materiaal.Netjes volgens afspraak alles zoals besproken afgewerkt en zeer vriendelijke mensen...een absolute aanrader wat mij betreft!
Cinska Arkema
Cinska Arkema
2023-12-23
Na in eerste instantie goed geholpen te zijn werd dat tijdens de werkzaamheden wel anders. Wat een desinteresse, slordig werken en bij een kritisch puntje krijg je de wind van voren, vooral alles afschuiven ipv in goed overleg iets oplossen. Jammer, ik ben zeer teleurgesteld. Ik zou zeggen, bedenk je goed, het lijkt mooier dan dat het in werkelijkheid is. Bij mij geen voet meer over de drempel. Ik ga op zoek naar bedrijf om de ontstane problemen op te lossen.
Egbert Schutte
Egbert Schutte
2023-11-17
Service met een grote “ S “. Eerder goed geadviseerd met tegels ( afmetingen/ kleurstelling) voor toilet. Was perfect! Of je nu voor €100,- of voor € 3000, koopt je wordt geïnteresseerd/goed geadviseerd geholpen. Per ongeluk een oude witte tegel gesloopt van badkamer muur. Op zoek naar 1 tegel ! Kom je erachter hoeveel kleuren wit er zijn 🤔 Naar Tegelhal. Helpen mee zoeken in de voorraad. En daar 1 tegel gevonden.Gratis als service naar klant. Heel bijzonder maar gezien de ervaringen met Tegelgal keek ik er niet van op. Een aanrader!
johanna de Sterke
johanna de Sterke
2023-10-23
Tegels uitgezocht voor de badkamer. Heel vriendelijke mensen en goed advies gegeven! Kan ze zeker aanbevelen!
Michel Kok
Michel Kok
2023-09-05
Geweldige enthousiaste vrouw ,die ons prima geholpen heeft

TEGELHALZUID

Kom eens geheel vrijblijvend kijken in onze grote showroom. U bent van harte welkom en de koffie staat klaar!

OPENINGSTIJDEN

Maandag:
Geopend op afspraak
Dinsdag:
12:00 - 17:30
Wo t/m Vrij:
12:00 - 17:30
Zaterdag:
10:00 - 17:00
Zondag:
Gesloten
chevron-right