FAMILIEBEDRIJF TEGELHAL ZUID IN RIDDERKERK

Over ons "Ruim 50 jaar ervaring in de tegelbranche"

Over ons 3
Over ons 4

Het familiebedrijf Tegelhal Zuid

Tegelhal Zuid is een familiebedrijf dat al vier generaties lang succes boekt in Ridderkerk, regio Zuid-Holland. Onze familie heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het plaatsen van vloertegels, wandtegels, plinten, egalisatie, zand cement dekvloeren en vloerverwarming. We zijn gedreven om altijd de beste kwaliteit en service te leveren voor onze klanten.

Hoe is het begonnen?

Tegelhal Zuid is klein gestart in een garage aan huis. Langzaam aan boekten we succes en zijn we gaan uitbreiden. Met als uiteindelijk resultaat: onze eigen grote showroom aan de Noordenweg 67 te Ridderkerk, onder de rook van Rotterdam.

Een warm welkom

Inmiddels zijn wij de vierde generatie die het familiebedrijf heeft overgenomen. Ons doel is om dezelfde lijn voort te zetten als onze voorgangers, maar we willen Tegelhal Zuid wel in een nieuw jasje steken.


Wij proberen de service die onze voorouders in 1972 hebben nagestreefd aan te houden. Gelukkig beamen onze vaste klanten dit ook en mogen wij al jarenlang deze vaste klanten verwelkomen in onze showroom. Hier zijn wij erg trots op.


Het welkom heten in onze showroom doen wij standaard met potten snoep en koekjes op tafel en natuurlijk ook met koffie en thee. Wij beschouwen dit als een stukje gastvrijheid.

Klantgericht werken

Als familiebedrijf besteden wij geen werkzaamheden uit, maar voeren de werkzaamheden gezamenlijk uit. Zo hebben wij eigen tegelzetters in dienst. Wij willen zo klantgericht mogelijk werken. Daarom onderhouden wij korte lijnen met onze leveranciers.


Wij vinden het belangrijk dat een klant zich gehoord voelt. Als er wat aan de hand blijkt te zijn met onze tegelwerken, kunnen onze klanten altijd op ons terugvallen. Ons familiebedrijf staat hoog aangeschreven in Ridderkerk en de hele omgeving van Zuid-Holland.

Over ons 5
Johan Waterberg
2022-02-11
Ik was zelf aan het werk en de medewerkers van Tegelhal Zuid hebben netjes gewacht ongeacht dat ze official sluiten om 17:00 uur toch, bereid om te wachten zodat ik mijn goederen kon ophalen. Meneer heeft ons geholpen met het inladen van ons goederen en kreeg een bakje koffie van Shar : ) Heel blij met ons aankoop ( hout look tegels )
Erik Van bijsterveld
2022-01-26
Voor de tweede keer ben ik bij Tegelhal Zuid terug gekomen Zeer goed geholpen zeker een aanrader. Prijs kwaliteit en staan altijd voor je klaar…
Rik rolino
2022-01-06
Zeer tevreden. Na even rondneuzen in de showroom en loods. Een heel mooie tegel uitgezocht. Ook gewezen op de outled. Goed op de hoogte gehouden van de levering. Wordt zeker aanbevolen.
Cherry Gang
2022-01-04
Goed advies gekregen wat wij moeilijk vonden.scherpe prijzen eerlijk en oprecht. Fantastisch geholpen,gastvrij bedankt tegelhal zuid. Vraag na Shar voor advies als je niet uitkomt met tegel combinaties.
Allard Drijfhout
2021-12-09
Goed aanbod, persoonlijk advies en vlotte service. Aanrader
VvE Korte Haven 7-9 Schiedam
2021-11-10
Zeer goede en enthousiaste service. Al langere tijd op zoek naar mozaïek met pakkende kleuren om de eetkamertafel mee af te maken. Ook al ging ik maar met 7 plakken naar huis, ik werd geholpen alsof ik 7 dozen had gekocht. Ik zal vanwege het aanbod en de service Tegelhal Zuid zeker aanraden.
wesley hornes
2021-10-26
Ik vind het een hele leuke zaak en erg klantvriendelijk. Wij hadden moeite om de juiste tegel tevinden. Maar door de grote variatie aan tegels en de juiste hulp hebben wij de juiste keuze kunnen maken. Ben het trouwens niet eens met bas er word duidelijk gezegt dat tegels retouneren niet kan vanwegen de nummers overige materialen kan je wel retouneren bijv kit,lijm,voegsel enz
Over ons 6

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Adresgegevens:

Adres

Noordenweg 67

2984 AG Ridderkerk

Contact

verkoop@tegelhalzuid.nl

Openingstijden

Maandag:

Geopend op afspaak

Dinsdag:

12:00 t/m 17:30 uur

Woensdag t/m vrijdag:

10.00 t/m 17.30 uur

Zaterdag:

10:00 t/m 17:00 uur

Zondag:

Gesloten

SHOWROOM EN OUTLET GEDEELTE

Kom eens geheel vrijblijvend kijken in onze grote showroom. U bent van harte welkom en de koffie staat klaar! 

Over ons 7

Familiebedrijf Tegelhal Zuid – Website en Optimalisatie door Brandways