SFEERMAKERS IN HUIS

Het familiebedrijf Tegelhal Zuid

Ruim 50 jaar ervaring in de tegelbranche
FAMILIE

Tegelhal Zuid in Ridderkerk

Tegelhal Zuid is een familiebedrijf dat al vier generaties lang succes boekt in Ridderkerk, regio Zuid-Holland. Onze familie heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het plaatsen van vloertegels, wandtegels, plinten, egalisatie, zand cement dekvloeren en vloerverwarming. We zijn gedreven om altijd de beste kwaliteit en service te leveren voor onze klanten.

Hoe is het begonnen?

Tegelhal Zuid is klein gestart in een garage aan huis. Langzaam aan boekten we succes en zijn we gaan uitbreiden. Met als uiteindelijk resultaat: onze eigen grote showroom aan de Noordenweg 67 te Ridderkerk, onder de rook van Rotterdam.

Een warm welkom

Inmiddels zijn wij de vierde generatie die het familiebedrijf heeft overgenomen. Ons doel is om dezelfde lijn voort te zetten als onze voorgangers, maar we willen Tegelhal Zuid wel in een nieuw jasje steken. Wij proberen de service die onze voorouders in 1972 hebben nagestreefd aan te houden. Gelukkig beamen onze vaste klanten dit ook en mogen wij al jarenlang deze vaste klanten verwelkomen in onze showroom. Hier zijn wij erg trots op. Het welkom heten in onze showroom doen wij standaard met potten snoep en koekjes op tafel en natuurlijk ook met koffie en thee. Wij beschouwen dit als een stukje gastvrijheid.

Klantgericht werken

Als familiebedrijf besteden wij geen werkzaamheden uit, maar voeren de werkzaamheden gezamenlijk uit. Zo hebben wij eigen tegelzetters in dienst. Wij willen zo klantgericht mogelijk werken. Daarom onderhouden wij korte lijnen met onze leveranciers. Wij vinden het belangrijk dat een klant zich gehoord voelt. Als er wat aan de hand blijkt te zijn met onze tegelwerken, kunnen onze klanten altijd op ons terugvallen. Ons familiebedrijf staat hoog aangeschreven in Ridderkerk en de hele omgeving van Zuid-Holland.
NEEM CONTACT
Grote Showroom
Eigen Tegelzetters & Installateurs
Hoge Kortingen
Outlet Restpartijen

TEGELHALZUID

Kom eens geheel vrijblijvend kijken in onze grote showroom. U bent van harte welkom en de koffie staat klaar!

OPENINGSTIJDEN

Maandag:
Geopend op afspraak
Dinsdag:
12:00 - 17:30
Wo t/m Vrij:
10:00 - 17:30
Zaterdag:
10:00 - 17:00
Zondag:
Gesloten
chevron-right