FAMILIEBEDRIJF TEGELHAL ZUID UIT RIDDERKERK

Vloertegels nieuwe badkamer Berkel en Rodenrijs

Kom dan langs bij Tegelhal Zuid voor budget tegels, Vloertegels nieuwe badkamer Berkel en Rodenrijs.
OFFERTE AANVRAGEN
Badkamer renovatie

Vloertegels nieuwe badkamer Berkel en Rodenrijs

Gaat u verbouwen en heeft u een klein budget voor nieuwe tegels? Dan moet u zeker eens langskomen bij Tegelhal Zuid in Ridderkerk. In onze Outlet heeft u een ruime keuze uit diverse vloer- en wandtegels met hoge kortingen, ook hebben wij leuke restpartijen tegen zeer scherpe prijzen. Een Badkamer renovatie of WC renovatie is een ingrijpende klus en verstandig om dit uit te besteden aan een professioneel bedrijf, wij van Tegelhal Zuid hebben eigen tegelzetters in huis die u graag helpen met deze klus. Laat u adviseren door onze interieur stylist onder het genot van een heerlijk bakje koffie of thee, Vloertegels nieuwe badkamer Berkel en Rodenrijs.

Restpartijen aan diverse soorten tegels

Eens in de zoveel tijd is het opruiming bij Tegelhal Zuid in Ridderkerk: alle restpartijen tegels moeten dan weg in verband met de vernieuwing van ons assortiment. Wees er als eerste bij want de mooie partijen zijn als eerste weg. Wij hebben restpartijen tegels voor uw Badkamer, Toilet, keuken of woonkamer.Vloertegels nieuwe badkamer Berkel en Rodenrijs.

Een restpartij varieert gemiddeld tussen de 1 en ongeveer 15 m². Deze tegels zijn restanten van een grote partij waarvan het kleurnummer verouderd is of waarvan het type niet meer wordt gemaakt. We ruimen deze partijen resttegels op door ze in zijn volledigheid aan te bieden met hoge kortingen. Bent u op zoek naar een partij goedkope wandtegels of vloertegels voor bijvoorbeeld een keuken, toilet of garage kom dan nu naar Tegelhal Zuid in Ridderkerk. We hebben al restanten tegels vanaf € 5,00 per m².
NEEM CONTACT
Grote Showroom
Eigen Tegelzetters & Installateurs
Hoge Kortingen
Outlet Restpartijen

Hét adres voor wand - en vloertegels

Tegelhal Zuid is een tegelwinkel die niet enkel voor de levering van tegels zorgt, maar deze ook bij u komt leggen. Onze tegelzetters hebben jarenlange ervaring met het zorgvuldig leggen van tegels. Dit doen wij voor iedereen, zakelijk of particulier. Het leggen van keukentegels, badkamertegels of wandtegels kunt u beter aan een professioneel tegelzetbedrijf overlaten. Hiermee garanderen wij een nette plaatsing van de tegels. Naast tegels verzorgen wij ook het leggen en installeren van vloerverwarming. Kies daarom voor Tegelhal Zuid, dé tegelhandel in regio Zuid-Holland. Vloertegels nieuwe badkamer Berkel en Rodenrijs.

Bezoek onze showroom in Ridderkerk
Een warm welkom

Inmiddels zijn wij de vierde generatie die het familiebedrijf heeft overgenomen. Ons doel is om dezelfde lijn voort te zetten als onze voorgangers, maar we willen Tegelhal Zuid wel in een nieuw jasje steken. Vloertegels nieuwe badkamer Berkel en Rodenrijs.

Wij proberen de service die onze voorouders in 1972 hebben nagestreefd aan te houden. Gelukkig beamen onze vaste klanten dit ook en mogen wij al jarenlang deze vaste klanten verwelkomen in onze showroom. Hier zijn wij erg trots op.
Openingstijden
Maandag: Geopend op afspraak
Dinsdag: 12:00 - 17:30
Woensdag t/m Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:30
Zondag: Gesloten
Adresgegevens
Noordenweg 67
2984 AG Ridderkerk
Offerte aanvragen
Max. bestandsgrootte: 20 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Badkamer renovatie

Tegels shopt u bij Tegelhal Zuid in Ridderkerk

Goed
Gebaseerd op 83 recensies
Cosmas Weeber
Cosmas Weeber
2023-05-03
Na een zoektocht in Katendrecht blij jullie nieuwe adres gevonden te hebben om direct de geschikte tegels mee te kunnen nemen. Project geslaagd. Bedankt voor de service. Top
Paul Panjer
Paul Panjer
2023-04-26
Tegels besteld voor Toilet en badkamer. Door Tegelhal keurig berekend. Niet te veel en niet te weinig. Prima prijs in vergelijking met andere tegelleveranciers in omgeving. Door eigen fout 3 tegels van 120x60 verspeeld. Nabestellingen in 3 dagen geregeld en thuis bezorgd. Niets dan tevreden over jullie bedrijf en service. Paul Panjer te Rhoon.
Renate Maijers
Renate Maijers
2023-04-14
Heel goed geholpen bij Tegelhal zuid! Wat een vriendelijk en kundig personeel! Gelijk de tegels gekocht en meegenomen. Erg tevreden, ik ga hier zeker terug als ik weer tegels nodig heb.
Franco Argento
Franco Argento
2023-04-10
Pas geleden vloerverwarming laten infrezen door Tegelhal Zuid, vervolgens hebben zij de vloerverwarming verdeler opgehangen. Echt mooi ding compact en helemaal van deze tijd afsluitbaar en energie zuinig. Wij zijn sinds kort ook geslaagd bij Tegelhal Zuid voor ons badkamer budget metallic wandtegels. Top bedrijf kom er al 25 jaar.
Harry - Ilva Bongers
Harry - Ilva Bongers
2023-02-25
Een superservice ontvangen en het tegelwerk is met vakwerk geleverd!! Vanaf seconde 1 werd er meegedacht met vakkundig advies . En het resultaat mag er zeker wezen!! Een echte aanrader !!
Sertan Yaman
Sertan Yaman
2023-01-31
Mooie tegels voor onze badkamer
Sharifa Garcia
Sharifa Garcia
2023-01-27
Super blij met onze nieuwe vloer!!! Dank jullie wel voor de TOP service TegelHal Zuid!!!!
Yetrates Pilates
Yetrates Pilates
2023-01-05
Spoed, einde middag al en morgen starten met tegelen maar geen tegels… Kwam via internet uit bij Tegelhal Zuid, ik kende ze niet maar even bellen. Wat een fijne medewerkers die direct met je meedenken en kijken naar mogelijkheden. En ja ik wilde een tegel die niet voorradig was in Ridderkerk, geen probleem ze hebben even gebeld en de volgende ochtend lagen de tegels klaar. Dat is pas service! Zeker een aanrader, snel schakelen, meedenken en flexibel mbt openingstijden indien nodig met een ruim assortiment aan tegels. Waar vindt je dat nog?
Mark en Marjolein van Vliet
Mark en Marjolein van Vliet
2022-11-24
Tegelhal Zuid is een leuke zaak met een enorm assortiment. Wij hebben een mozaïek uit de aanbiedingen gecombineerd met een rustige tegel uit het reguliere assortiment. Vriendelijk personeel met kennis van zaken en een ontspannen sfeer.

TEGELHALZUID

Kom eens geheel vrijblijvend kijken in onze grote showroom. U bent van harte welkom en de koffie staat klaar!

OPENINGSTIJDEN

Maandag:
Geopend op afspraak
Dinsdag:
12:00 - 17:00
Wo t/m Vrij:
12:00 - 17:00
Zaterdag:
10:00 - 17:00
Zondag:
Gesloten
chevron-right