Complete vloeren

Plavuizen vloeren Vlaardingen

Voor bijvoorbeeld uw keuken, woonkamer, badkamer of toilet? Bezoek dan eens onze grote showroom voor inspiratie.
OFFERTE AANVRAGEN
VLOEREN

Plavuizen vloeren Vlaardingen Tegelhal Zuid

In onze showroom kunt u een zeer uitgebreid aanbod van vloertegels bekijken. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden voor uw geschikte nieuwe vloertegel. Daarnaast hebben jarenlange ervaring met het installeren van vloerverwarmingen. Als u een nieuwe vloer laat aanleggen, kunt u er voor kiezen om hier ook gelijk vloerverwarming onder te laten leggen. Het is mogelijk om de vloerverwarming te laten functioneren als hoofdverwarming, maar bijverwarming is ook een optie. Plavuizen vloeren Vlaardingen.
Als u heeft besloten om de nieuwe vloer door Tegelhal Zuid te laten doen, kunnen wij ook uw oude vloer eruit slopen, de vloer opnieuw egaliseren of een zandcement vloer leggen. Tegelhal Zuid is een familiebedrijf dat al vier generaties lang succes boekt in Ridderkerk, regio Zuid-Holland. We zijn gedreven om altijd de beste kwaliteit en service te leveren voor onze klanten.
NEEM CONTACT
Grote Showroom
Eigen Tegelzetters & Installateurs
Hoge Kortingen
Outlet Restpartijen

Sloopwerk Vloer

Ga je verbouwen of renoveren? Je vloer moet eruit, omdat er een nieuwe betonlook vloer of marmerlook vloer met tegels moet komen.
MEER INFO

Zandcement Dekvloer

Een zandcement dekvloer is een dekvloer op basis van zand en cement. Deze vloeren zijn de traditionele dekvloeren en zeer geschikt om snel over heen te tegelen.
MEER INFO

Vloerverwarming 

Wilt u vloerverwarming laten aanleggen? Dat kan Tegelhal Zuid voor u doen. Wij hebben jarenlange ervaring met het installeren van vloerverwarmingen.
MEER INFO

Vloer Egaliseren

Vloer egalisatie is het egaal maken van de ondervloer, met als eindresultaat een effen vloer. Deze vloer heeft geen bobbels en/of oneffenheden.
MEER INFO

Hét adres voor plavuizen vloeren

Tegelhal Zuid is een tegelwinkel die niet enkel voor de levering van tegels zorgt, maar deze ook bij u komt leggen. Onze tegelzetters hebben jarenlange ervaring met het zorgvuldig leggen van tegels. Dit doen wij voor iedereen, zakelijk of particulier. Het leggen van keukentegels, badkamertegels of wandtegels kunt u beter aan een professioneel tegelzetbedrijf overlaten. Hiermee garanderen wij een nette plaatsing van de tegels. Naast tegels verzorgen wij ook het leggen en installeren van vloerverwarming. Kies daarom voor Tegelhal Zuid, dé tegelhandel in regio Zuid-Holland. Plavuizen vloeren Vlaardingen.

Bezoek onze showroom 
in Ridderkerk

Tegelhal Zuid beschikt over een showroom aan de Noordenweg 67 te Ridderkerk. 

Vloerverwarming laten aanleggen in regio Zuid-Holland? Neem dan direct contact met ons op. Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. U bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom. Hier kunt u eventueel direct nieuwe tegels aanschaffen. U kunt contact opnemen via onze contactpagina maar u kunt ook direct een offerte aanvragen. Plavuizen vloeren Vlaardingen.
Openingstijden
Maandag: Geopend op afspraak
Dinsdag: 12:00 - 17:30
Woensdag t/m Vrijdag: 10:00 - 17:30
Zaterdag: 10:00 - 17:30
Zondag: Gesloten
Adresgegevens
Noordenweg 67
2984 AG Ridderkerk
Offerte aanvragen
Max. bestandsgrootte: 20 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
COMPLETE VLOEREN

Tegelhal Zuid hét adres voor tegelvloeren

Goed
Gebaseerd op 83 recensies
Cosmas Weeber
Cosmas Weeber
2023-05-03
Na een zoektocht in Katendrecht blij jullie nieuwe adres gevonden te hebben om direct de geschikte tegels mee te kunnen nemen. Project geslaagd. Bedankt voor de service. Top
Paul Panjer
Paul Panjer
2023-04-26
Tegels besteld voor Toilet en badkamer. Door Tegelhal keurig berekend. Niet te veel en niet te weinig. Prima prijs in vergelijking met andere tegelleveranciers in omgeving. Door eigen fout 3 tegels van 120x60 verspeeld. Nabestellingen in 3 dagen geregeld en thuis bezorgd. Niets dan tevreden over jullie bedrijf en service. Paul Panjer te Rhoon.
Renate Maijers
Renate Maijers
2023-04-14
Heel goed geholpen bij Tegelhal zuid! Wat een vriendelijk en kundig personeel! Gelijk de tegels gekocht en meegenomen. Erg tevreden, ik ga hier zeker terug als ik weer tegels nodig heb.
Franco Argento
Franco Argento
2023-04-10
Pas geleden vloerverwarming laten infrezen door Tegelhal Zuid, vervolgens hebben zij de vloerverwarming verdeler opgehangen. Echt mooi ding compact en helemaal van deze tijd afsluitbaar en energie zuinig. Wij zijn sinds kort ook geslaagd bij Tegelhal Zuid voor ons badkamer budget metallic wandtegels. Top bedrijf kom er al 25 jaar.
Harry - Ilva Bongers
Harry - Ilva Bongers
2023-02-25
Een superservice ontvangen en het tegelwerk is met vakwerk geleverd!! Vanaf seconde 1 werd er meegedacht met vakkundig advies . En het resultaat mag er zeker wezen!! Een echte aanrader !!
Sertan Yaman
Sertan Yaman
2023-01-31
Mooie tegels voor onze badkamer
Sharifa Garcia
Sharifa Garcia
2023-01-27
Super blij met onze nieuwe vloer!!! Dank jullie wel voor de TOP service TegelHal Zuid!!!!
Yetrates Pilates
Yetrates Pilates
2023-01-05
Spoed, einde middag al en morgen starten met tegelen maar geen tegels… Kwam via internet uit bij Tegelhal Zuid, ik kende ze niet maar even bellen. Wat een fijne medewerkers die direct met je meedenken en kijken naar mogelijkheden. En ja ik wilde een tegel die niet voorradig was in Ridderkerk, geen probleem ze hebben even gebeld en de volgende ochtend lagen de tegels klaar. Dat is pas service! Zeker een aanrader, snel schakelen, meedenken en flexibel mbt openingstijden indien nodig met een ruim assortiment aan tegels. Waar vindt je dat nog?
Mark en Marjolein van Vliet
Mark en Marjolein van Vliet
2022-11-24
Tegelhal Zuid is een leuke zaak met een enorm assortiment. Wij hebben een mozaïek uit de aanbiedingen gecombineerd met een rustige tegel uit het reguliere assortiment. Vriendelijk personeel met kennis van zaken en een ontspannen sfeer.

TEGELHALZUID

Kom eens geheel vrijblijvend kijken in onze grote showroom. U bent van harte welkom en de koffie staat klaar!

OPENINGSTIJDEN

Maandag:
Geopend op afspraak
Dinsdag:
12:00 - 17:30
Wo t/m Vrij:
10:00 - 17:30
Zaterdag:
10:00 - 17:00
Zondag:
Gesloten
chevron-right