FAMILIEBEDRIJF TEGELHAL ZUID

Kwalitatieve vloer- en wandtegels voor uw badkamer, toilet, keuken en/of vloeren

Tegels van Tegelhal Zuid

Bent u op zoek naar tegels in de regio Zuid-Holland? Hieronder ziet u een klein deel van ons ruime assortiment aan tegels. Heeft u vragen betreft de tegels? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We hebben een ruim assortiment aan tegels voor de slaapkamer, woonkamer, winkelruimte, binnen, buiten, keuken, badkamer, en toilet. Berekeningen worden gemaakt per m2, tegels worden gekocht op basis van de inhoud van het pak.

Het is mogelijk om tegels of materialen af te halen tussen 09:00 en 17:00 uur in onze showroom. In overleg kunnen goederen ook bezorgd worden. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U bent van harte welkom in onze showroom of neem gerust contact met ons op.

Wij beloven uw tijd te respecteren

Al 50 jaar fijne service

Groot assortiment aan diverse tegels

Tegels 3

Materialen van Sopro

Bent u op zoek naar materialen voor het leggen van een vloer? Het is ook mogelijk om deze bij ons af te halen gedurende deze lockdown. De Sopro producten zijn waterdicht, vuil afstotend, kleur vast en schimmel vrij. De kit kan op kleur gekocht worden om een mooie afwerking op kleur te realiseren.

Interieuradvies op locatie

U bent van harte welkom in onze showroom in Ridderkerk als u onze tegels in het echt wilt bewonderen en professioneel advies wenst van onze experts. Sinds kort bestaat ook de mogelijkheid om interieuradvies op locatie te krijgen. Wij komen graag op bezoek als u woont in de regio Ridderkerk, Barendrecht, Dordrecht, Zwijndrecht of Rotterdam.

Advies op locatie houdt in dat wij u advies op maat geven over al onze producten. We brengen staaltjes, tegels, foto’s en extra informatie mee. Het woonadvies zal plaatsvinden bij u thuis. Zo krijgen onze stylisten een beter beeld van uw woonsituatie, kunnen we direct beginnen met opmeten en op basis hiervan een gepersonaliseerd advies verstrekken.

Tegels 4

Mix van tegels

Tegels 5

Keukentegels

Tegels 6

Verschillende tegels

Tegels 7

Natuursteentegels

Tegels 8

Vloertegels

Tegels 9

Badkamertegels

Tegels 10

Keukenwand tegels

Tegels 11

Wandtegels

De kosten voor een advies op maat

Een advies op locatie kost €125,- voor 45 minuten. Het woonadvies is geheel vrijblijvend. Wij verplichten u tot niks. Bij een aankoop vanaf €850,- verrekenen wij die €125,- met de factuur. U krijgt de kosten dus weer terug!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wilt u tegels kopen? Kom dan langs in onze Tegelhal in Ridderkerk. U kunt hier al onze tegels zelf bekijken. Wilt u eerst contact met ons opnemen? Dat kan telefonisch via 0180-239584. Of vul ons contactformulier in. U mag uiteraard ook direct een vrijblijvende offerte aanvragen. Heeft u nog vragen? Ook dan mag u gerust contact met ons opnemen.

Adresgegevens:

Adres

Noordenweg 67

2984 AG Ridderkerk

Contact

verkoop@tegelhalzuid.nl

Openingstijden

Maandag:

Geopend op afspaak

Dinsdag:

12:00 t/m 17:30 uur

Woensdag t/m vrijdag:

10.00 t/m 17.30 uur

Zaterdag:

10:00 t/m 17:00 uur

Zondag:

Gesloten

SHOWROOM EN OUTLET GEDEELTE

Kom eens geheel vrijblijvend kijken in onze grote showroom. U bent van harte welkom en de koffie staat klaar! 

Tegels 12

Familiebedrijf Tegelhal Zuid – Website en Optimalisatie door Brandways