Het is zondag 1:47Showroom nu gesloten
Klanten geven ons een 9.4/10
Eigen Tegelzetters/Installateurs
Ruim 50 jaar ervaring
Grote showroom in Ridderkerk

Tegel outlet Bleiswijk

Hoge kortingen tot wel 50%
Restpartijen direct op te halen. Voor bijvoorbeeld uw keuken, woonkamer, badkamer of toilet? Bezoek dan eens onze grote showroom voor inspiratie.

Tegel outlet Bleiswijk

Bent u op zoek naar een leuke wandtegel of vloertegel tegen een scherpe prijs? Of komt u een paar tegels te kort? Kom dan eens langs in onze Outlet. Hier bieden wij tegels aan met hoge kortingen en hebben ook leuke restpartijen die tegen een leuke prijs weg mogen! Tegel outlet Bleiswijk.

Tegel outlet Bleiswijk
Tegel outlet Bleiswijk

Ons brede assortiment aan tegels

Tegelhal Zuid biedt een breed en divers assortiment aan tegels, perfect voor zowel particuliere als zakelijke klanten. Tegel outlet Bleiswijk.

Vloertegels

KLIK HIER =>

Wandtegels

KLIK HIER =>

Betonlook tegels

KLIK HIER =>

Handvorm Tegels

KLIK HIER =>

Houtlook Tegels

KLIK HIER =>

Industriële Tegels

KLIK HIER =>

Marmerlook Tegels

KLIK HIER =>

Mozaïek Tegels

KLIK HIER =>

Natuursteenlook Tegels

KLIK HIER =>

Portugese Tegels

KLIK HIER =>

Slabs Tegels

KLIK HIER =>

Steenstrips

KLIK HIER =>

Tegelplinten

KLIK HIER =>

Tegelstroken

KLIK HIER =>

Terrastegels

KLIK HIER =>

Terrazzo look Tegels

KLIK HIER =>

Vintage Tegels

KLIK HIER =>

Wall Cladding

KLIK HIER =>

XXL Tegels

KLIK HIER =>

Outlet en Restpartijen aan Wand- en Vloertegels voor in uw Badkamer, Keuken, Woonkamer, Toilet of uw Bedrijf

Tegeladvies of inspiratie nodig?

Hier vind je alles over tegels. Ontdek de nieuwste trends, doe inspiratie op, krijg persoonlijk advies, ontvang handige tips en nog veel meer.
Advies & inspiratie

Kom je er niet uit? Wij helpen je graag verder.

Tegelhal Zuid biedt telefonische ondersteuning om je te helpen bij het maken van de juiste keuze uit ons uitgebreide assortiment. Ons team staat klaar.
0180-239584

Onze diensten bij Tegelhalzuid

Tegelhal Zuid is een tegelwinkel die niet enkel voor de levering van tegels zorgt, maar deze ook bij u komt leggen. Onze tegelzetters hebben jarenlange ervaring met het zorgvuldig leggen van tegels.

Eigen Tegelzetters

Tegelzetters van Tegelhal Zuid uit Ridderkerk zijn uw ideale keuze voor tegelprojecten. Met hun indrukwekkende ervaring, maatwerk en kwaliteit.

Zandcement Vloeren

Een zandcement dekvloer is noodzakelijk voor het aanbrengen van een afwerkvloer. Veelal wordt het aangebracht op een betonvloer voor het bereiken van de gewenste hoogte.

Egalisatie Vloeren

Vloer egalisatie is het egaal maken van de ondervloer, met als eindresultaat een effen vloer. Deze vloer heeft geen bobbels en/of oneffenheden.

Vloerverwarming Aanleggen

Wilt u vloerverwarming laten aanleggen? Dat kan Tegelhal Zuid voor u doen. Wij hebben jarenlange ervaring met het installeren van vloerverwarmingen.

Heeft u een vraag? Stel hem hier.

Tegelhal Zuid is een familiebedrijf dat al vier generaties lang succes boekt in Ridderkerk, regio Zuid-Holland. Onze familie heeft al meer dan 50 jaar ervaring in het plaatsen van vloertegels, wandtegels, plinten, egalisatie, zand cement dekvloeren en vloerverwarming. We zijn gedreven om altijd de beste kwaliteit en service te leveren voor onze klanten. Tegel outlet Bleiswijk.

Altijd binnen 24 uur antwoord op uw vraag
Telefonisch bereikbaar tijdens onze openingstijden
Tegel outlet Bleiswijk
Goede
Gebaseerd op 94 recensies
2024-05-21
Zeer klantgericht, meedenkend en erg vriendelijk! Gelukkig ook veel keuze in de outlet. Vorig jaar voor de badkamer geweest en nu voor de keukenvloer en toilet renovatie.
2024-05-20
Zelf begonnen met eigen tegels, maar kwam er niet uit met het snijden van de tegels. Hierheen gegaan voor hulp met het snijden. Ze hebben super fijn meegedacht en snelle service geleverd! Ook toen ik nog terugkwam met een paar tegels, was dat helemaal prima. Hierdoor heb ik het zelf af kunnen maken, dus daar ben ik erg blij mee 🤗
2024-05-07
Perfecte service van A tot Z Van aankoop tot en met de plaatsing. Alles is top verlopen. Ik raad iedereen aan die op zoek is naar betegeling en een top service wenst om hier een kijkje te nemen. Als ik kon gaf ik nog een ster extra.
2024-01-24
Super goed geholpen, zelfs 2 jaar nadat wij tegels hadden gekocht en geen garantie meer hadden, ons probleem opgelost. Het personeel was erg behulpzaam.
2023-12-23
Goede service en mooi materiaal.Netjes volgens afspraak alles zoals besproken afgewerkt en zeer vriendelijke mensen...een absolute aanrader wat mij betreft!
2023-11-17
Service met een grote “ S “. Eerder goed geadviseerd met tegels ( afmetingen/ kleurstelling) voor toilet. Was perfect! Of je nu voor €100,- of voor € 3000, koopt je wordt geïnteresseerd/goed geadviseerd geholpen. Per ongeluk een oude witte tegel gesloopt van badkamer muur. Op zoek naar 1 tegel ! Kom je erachter hoeveel kleuren wit er zijn 🤔 Naar Tegelhal. Helpen mee zoeken in de voorraad. En daar 1 tegel gevonden.Gratis als service naar klant. Heel bijzonder maar gezien de ervaringen met Tegelgal keek ik er niet van op. Een aanrader!
2023-10-23
Tegels uitgezocht voor de badkamer. Heel vriendelijke mensen en goed advies gegeven! Kan ze zeker aanbevelen!
2023-09-05
Geweldige enthousiaste vrouw ,die ons prima geholpen heeft

Bekijk tegels per ruimte

Keuken tegels

BEKIJK MEER

Complete vloeren

BEKIJK MEER

WC/Toilet tegels

BEKIJK MEER

Badkamer tegels

BEKIJK MEER

Hal/Gang tegels

BEKIJK MEER

Terrastegels

BEKIJK MEER

Outlet tegels

BEKIJK MEER
© 2024 Gemaakt door Brandways