FAMILIEBEDRIJF TEGELHAL ZUID

Houtlook Tegels Rozenburg

Hoge kwaliteit houtlook tegels. Bezoek onze showroom van Tegelhal Zuid in Zuid-Holland. Ons familiebedrijf heeft jarenlange ervaring in alle soorten tegel vloeren. Ook hebben we onze eigen tegelzetters, houtlook tegels Rozenburg.

Houtlook Tegels kopen

De houtlook tegelvloer is vanwege het uitstekend geleide rendement een betere keuze dan een houten vloer. Warmte geleid minder onder hout als bij een stenen (houtlook) vloer. Alle goede eigenschappen van vloertegels gecombineerd met de uitstraling van een houten vloer.

Bezoek onze showroom

-> Onderhoudsvriendelijke vloeren

-> Waterbestendig

-> Duurzaam en slijtvast

-> Ruim assortiment aan diverse houtlook tegels

-> Eigen tegelzetters

-> Dé tegelwinkel in regio Zuid-Holland

Een ideale combinatie met vloerverwarming, zeer slijtvast en geen onderhoud (schuren & lakken). Bij Tegelhal Zuid kunt u terecht voor diverse breedtematen en lengtematen die uw vloer een eigentijdse en warme uitstraling geven.

Houtlook Tegels Rozenburg 3
Houtlook Tegels Rozenburg 4

Enkele tips voor het onderhoud van een keramische tegelvloer

Het onderhoud van keramische parket vloeren is minimaal. Wel hebben wij een aantal tips voor het onderhouden hiervan. Wij adviseren u de keramische vloertegels alleen de reinigen met een pH-waarde lager dan 7. Het is essentieel om geen middelen met zuur te gebruiken voor het onderhouden van uw tegelvloer. Zuren kunnen uw tegels aantasten en permanent beschadigen.

Daarnaast is het van belang om middelen die oliën bevatten te vermijden, omdat dit zorgt voor een extra laag op de houtlook keramische tegels. Naast onderhoud met schoonmaakmiddelen adviseren wij om de houtlook vloertegels wekelijks te onderhouden met lauw water. Zo blijft uw vloer netjes en onbeschadigd.

Johan Waterberg
2022-02-11
Ik was zelf aan het werk en de medewerkers van Tegelhal Zuid hebben netjes gewacht ongeacht dat ze official sluiten om 17:00 uur toch, bereid om te wachten zodat ik mijn goederen kon ophalen. Meneer heeft ons geholpen met het inladen van ons goederen en kreeg een bakje koffie van Shar : ) Heel blij met ons aankoop ( hout look tegels )
Erik Van bijsterveld
2022-01-26
Voor de tweede keer ben ik bij Tegelhal Zuid terug gekomen Zeer goed geholpen zeker een aanrader. Prijs kwaliteit en staan altijd voor je klaar…
Rik rolino
2022-01-06
Zeer tevreden. Na even rondneuzen in de showroom en loods. Een heel mooie tegel uitgezocht. Ook gewezen op de outled. Goed op de hoogte gehouden van de levering. Wordt zeker aanbevolen.
Cherry Gang
2022-01-04
Goed advies gekregen wat wij moeilijk vonden.scherpe prijzen eerlijk en oprecht. Fantastisch geholpen,gastvrij bedankt tegelhal zuid. Vraag na Shar voor advies als je niet uitkomt met tegel combinaties.
Allard Drijfhout
2021-12-09
Goed aanbod, persoonlijk advies en vlotte service. Aanrader
VvE Korte Haven 7-9 Schiedam
2021-11-10
Zeer goede en enthousiaste service. Al langere tijd op zoek naar mozaïek met pakkende kleuren om de eetkamertafel mee af te maken. Ook al ging ik maar met 7 plakken naar huis, ik werd geholpen alsof ik 7 dozen had gekocht. Ik zal vanwege het aanbod en de service Tegelhal Zuid zeker aanraden.
wesley hornes
2021-10-26
Ik vind het een hele leuke zaak en erg klantvriendelijk. Wij hadden moeite om de juiste tegel tevinden. Maar door de grote variatie aan tegels en de juiste hulp hebben wij de juiste keuze kunnen maken. Ben het trouwens niet eens met bas er word duidelijk gezegt dat tegels retouneren niet kan vanwegen de nummers overige materialen kan je wel retouneren bijv kit,lijm,voegsel enz

Voordelen van keramische houtlook vloeren

Houtlook vloeren zijn keramisch. Keramiek brengt veel voordelen met zich mee. Naast het onderhoudsvriendelijke gebruik, kunt u deze vloer bijvoorbeeld goed combineren met vloerverwarming. Het rendement van keramiek is veel hoger dan een houten vloer of laminaat. Houtlook tegels Rozenburg.

Keramische visgraat vloer

Bij Tegelhal Zuid te Ridderkerk voorzien wij nieuwe klanten van advies & vrijblijvende offertes. Keramische visgraat vloeren blijven erg populair. Het mooie visgraat motief is blijvend in trek en erg modern. Wel zijn er factoren waar goed rekening mee moet worden gehouden.

Een greep uit ons assortiment Houtlook tegels

Houtlook Tegels Rozenburg 5

IGres Manor, Armbar


Houtlook Tegels Rozenburg 6

Planches de Rex, Noisette


Houtlook Tegels Rozenburg 7

Piemme fleur de bois, Chevron Chocolat


Houtlook Tegels Rozenburg 8

SantÁgostino Barkwood, Burnt


Houtlook Tegels Rozenburg 9

Durstone Heritage, Decor


Houtlook Tegels Rozenburg 10

Ergon Woodtouch, Sbiancato


Houtlook Tegels Rozenburg 11

Durstone Heritage, Ash


Houtlook Tegels Rozenburg 12

Central Park, Olm


Houtlook Tegels Rozenburg 13

Isla Painted Wood, White


Kom langs in onze showroom

In onze showroom kunt u een zeer uitgebreid aanbod van tegels bekijken. Ook kunt u een kijkje nemen in onze tegel outlet. Wij bieden u graag een bakje koffie, thee of iets fris aan om samen op het gemak te kijken naar uw wensen. Houtlook Tegels Rozenburg.

Offerte aanvragen

Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 20 MB.

  Adresgegevens:

  Adres

  Noordenweg 67

  2984 AG Ridderkerk

  Contact

  verkoop@tegelhalzuid.nl

  Openingstijden

  Maandag:

  Geopend op afspaak

  Dinsdag:

  12:00 t/m 17:30 uur

  Woensdag t/m vrijdag:

  10.00 t/m 17.30 uur

  Zaterdag:

  10:00 t/m 17:00 uur

  Zondag:

  Gesloten

  SHOWROOM EN OUTLET GEDEELTE

  Kom eens geheel vrijblijvend kijken in onze grote showroom. U bent van harte welkom en de koffie staat klaar! 

  Houtlook Tegels Rozenburg 14

  Familiebedrijf Tegelhal Zuid – Website en Optimalisatie door Brandways